About

Saana

Olen Uuraisilta lähtöisin oleva ja Tampereella asusteleva 28-vuotias medianomi, jonka sydän sykkii opiskelijavaikuttamiselle, kauhupeleille, juustolle ja Formuloille! Työskentelen Tampereen ylioppilaskunnan viestinnän ja vaikuttamisen asiantuntijana ja vietän välivuosia vapaa-ajan järjestöhommista. Toimin Tampereen seudun vihreiden nuorten puheenjohtajana 2019-2020. Löysin hallitustoverista vahingossa elämäni rakkauden toimiessani Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan Tamkon hallituksen varapuheenjohtajana kaudella 2017.

Ammattiosaamiseltani olen käsikirjoittaja ja tuottaja. Lisäksi yritän kanavoida intohimoani kirjojen kirjoittamista kohtaan aktiiviseksi kirjoitustyöksi.  Poliittiselta identiteetiltäni olen vihreä feministi. Horoskoopiltani olen vesimies, Myers-Briggs-indikaattorin mukaan ENFJ – ja ananas kuuluu pizzaan.

Blogissani kirjoitan arjestani, töistäni, omista tunteistani sekä mielipiteistäni kulttuuri-ilmiöistä ja yhteiskunnallisista asioista. Rakastan kauhupelejä ja -elokuvia, ja ne ovatkin suuressa roolissa myös blogissa. Blogin matkassa seikkailee myös corgimme Pulla.

And in the end we’re all just humans… drunk on the idea that love,
only love, could heal our brokenness.” – F. Scott Fitzgerald