About

Saana

Olen Uuraisilta lähtöisin oleva ja Tampereella asusteleva 29-vuotias medianomi ja feministi, jonka sydän sykkii opiskelijavaikuttamiselle, kauhupeleille, juustolle ja Formuloille! Työskentelen Tampereen ylioppilaskunnan viestinnän ja vaikuttamisen asiantuntijana. Ammattiosaamiseltani olen lisäksi käsikirjoittaja ja tuottaja. Yritän kanavoida intohimoani kirjojen kirjoittamista kohtaan aktiiviseksi kirjoitustyöksi.

Löysin hallitustoverista vahingossa elämäni rakkauden toimiessani Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan Tamkon hallituksen varapuheenjohtajana kaudella 2017. Horoskoopiltani olen vesimies, Myers-Briggs-indikaattorin mukaan ENFJ – ja ananas kuuluu pizzaan.

Blogissani kirjoitan arjestani, töistäni, omista tunteistani sekä mielipiteistäni kulttuuri-ilmiöistä ja yhteiskunnallisista asioista. Rakastan kauhupelejä ja -elokuvia, ja ne ovatkin suuressa roolissa myös blogissa. Kun aikaa kirjoittamiselle on vähemmän, kirjoittelen lähinnä F1-kilpailuista. Blogin matkassa seikkailee myös corgimme Pulla.

And in the end we’re all just humans… drunk on the idea that love, only love, could heal our brokenness.” – F. Scott Fitzgerald