About

Saana

Olen Uuraisilta lähtöisin oleva 26-vuotias medianomi. Valmistuin Tampereen ammattikorkeakoulusta elokuvan ja television koulutusohjelmasta 2017. Olen asunut nyt 13 vuotta Tampereella, jota ennen viihdyin 4 vuotta Barcelonassa. Ammattiosaamiseltani olen apulaisohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja. Lisäksi yritän kanavoida intohimoani kirjojen kirjoittamista kohtaan aktiiviseksi kirjoitustyöksi.

Minulla on ilo työskennellä Tampereen ylioppilaskunnan viestinnän ja vaikuttamisen asiantuntijana ja muuttaa maailmaa Tampereen vihreiden nuorten Virnun hallituksen puheenjohtajana. Toimin Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan Tamkon hallituksen varapuheenjohtajana kaudella 2017 ja löysin hallituksesta vahingossa elämäni rakkauden. Poliittiselta identiteetiltäni olen vihreä feministi. Horoskoopiltani olen vesimies, Myers-Briggs-indikaattorin mukaan ENFJ – ja ananas kuuluu pizzaan.

Blogissani kirjoitan arjestani, töistäni, omista tunteistani sekä mielipiteistäni kulttuuri-ilmiöistä ja yhteiskunnallisista asioista. Rakastan kauhupelejä ja -elokuvia, ja ne ovatkin suuressa roolissa myös blogissa. Blogin matkassa seikkailee myös corgimme Pulla. Hiljaisempina kausina blogissa pääosassa on etenkin F1!

And in the end we’re all just humans… drunk on the idea that love,
only love, could heal our brokenness.” – F. Scott Fitzgerald