About

Saana

Olen Uuraisilta lähtöisin oleva 25-vuotias medianomi. Valmistuin Tampereen ammattikorkeakoulusta elokuvan ja television koulutusohjelmasta 2017. Olen asunut nyt 11 vuotta Tampereella, jota ennen viihdyin 4 vuotta Barcelonassa. Ammattiosaamiseltani olen apulaisohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja. Lisäksi herätän uudelleen intohimoani kirjojen kirjoittamista kohtaan.

Tällä hetkellä minulla on ilo työskennellä Tampereen ylioppilaskunta TREYn viestintäasiantuntijana ja muuttaa maailmaa Tampereen vihreiden nuorten Virnun hallituksen puheenjohtajana. Toimin Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan Tamkon hallituksen varapuheenjohtajana kaudella 2017 ja löysin hallituksesta vahingossa elämäni rakkauden. Poliittiselta identiteetiltäni olen vihreä feministi. Horoskoopiltani olen vesimies, Myers-Briggs-indikaattorin mukaan ENFJ – ja ananas kuuluu pizzaan.


Blogi

Blogissani kirjoitan arjestani, töistäni, omista tunteistani sekä mielipiteistäni kulttuuri-ilmiöistä ja yhteiskunnallisista asioista. Matkassa seikkailee mukana myös corginpentumme Pulla. Kaikki mielipiteeni ovat omiani eivätkä edusta edustamieni tahojen tai organisaatioiden kantoja.

Tervetuloa mukaan elämääni! Toivottavasti viihdyt – itse ainakin viihdyn! ♥


And in the end we’re all just humans… drunk on the idea that love,
only love, could heal our brokenness.” – F. Scott Fitzgerald