Luova Lokakuu – Vesi

Tälle vesimiehelle päivän sana eli vesi on hyvin läheinen elementti! Olen asunut neljä vuotta elämästäni Välimeren rannan tuntumassa ja nyt asustelen muutaman sadan metrin päässä Pyhäjärven rannasta. Veden ja luonnon läheisyys ovat minulle tärkeitä viihtyvyyden kannalta. Rakastan uimista ja toivon, että sitä ehtisi harrastaa useammin.

Sanasta inspiroituneena haluan jakaa teille lapsuusmuistoni liittyen veteen. Muistan vieläkin uimakouluni Tikkakosken uimahallilla ja sen, että minä olin jäädä ainoaksi meritähti-uimakoululaiseksi, kun muut olivat jo edenneet merenneito-merkin tasolle. Kuitenkin tsemppasin ja uin viimeisen vaadittavan matkan, jotta minustakin tuli ylpeä merenneito-merkin kantaja! Sittemmin olen ollut kuin kala vedessä ja uinut paljon sekä merissä, järvissä että altaissa Suomessa ja Espanjassa. Vedessä on hyvä olla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s