Luova Lokakuu – 20. Lämpötila

Luova Lokakuu -inspiraatiohaasteen päivän 20. sana lämpötila oli liiankin ajankohtainen sana. Sairastuin tuolloin korvatulehdukseen, ja viimeiset päivät ovat olleet kivun kanssa kamppailua, ailahtelevan kuumeen kanssa elämistä ja lepoa. Kirjoitan tätä 23. päivä, koska pysyn nyt jo tolpillani.

Minulla on aiemminkin ollut terveysongelmia korvien kanssa kapeiden korvakäytävien vuoksi, joten korvatulehdukset eivät ole vieras konsepti minulle. Viime päivinä minua vaivannut korvatulehdus on kuitenkin ollut omaa luokkaansa mitä tulee kipuun: se on ollut sietämätöntä. Saan nyt antibiootteja sekä tippoina että tabletteina ja syön vahvoja särkylääkkeitä kuurina. Lisäksi minulla on tulehtuneessa korvassa tamponi, joka ohjaa korvatipat syvälle korvaan kohteeseensa. Tärykalvossa on reikä, jonka toivon paranevan itsestään.

Kivun lisäksi kuumeilu on ollut raskasta. Pahimmillaan olen palellut kolmen peiton alla pitkähihaisissa ja -lahkeisissa vaatteissa, ja Vesku on tuonut minulle lämpöpussin tuomaan lisää lämpöä. Olen onneksi saanut nukuttua olosuhteisiin nähden hyvin, ja lääkkeiden ottamisen kuuden tunnin väli on vierähtänyt unessa tai vähintään levossa.

Kirjoitan nyt kaikki rästipostaukset ja päivään ne oikeille päivilleen selkeyden vuoksi. Toivottavasti olo tästä helpottaa, ja tulehdus paranee pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s