Luova Lokakuu – 19. Paljastus

Luova Lokakuu -inspiraatiohaasteen päivän sana on paljastus, mikä luonnollisesti johtaa listaan paljastuksia! Paljastukset ainakin tällä kertaa ihan safe for work -tasoisia.

  1. En ole koskaan maistanut mämmiä, enkä näe sille tarvettakaan.
  2. Kävin katsomassa ensimmäisen Twilight-elokuvan elokuvateatterissa kuusi kertaa. Ensimmäisellä kerralla ihmiset taputtivat useassa kohdassa elokuvaa, esimerkiksi kun Edward tuli ruudulle ensimmäisen kerran…
  3. … kun taas itse taputin, kun Edwardin isä Carlisle näytettiin ensimmäisen kerran. En oikein syttynyt Edwardille tai Jacobille.
  4. Omistan kaikki suomeksi ilmestyneet W.I.T.C.H.-lehdet. Keräilin pienenä sammakkoleluja ja -esineitä kuten sarjan suosikkihahmoni Will. Ja koska Willillä oli punaiset hiukset, aloin värjätä noin kahdeksanvuotiaana itsekin hiuksiani punaiseksi.
  5. Lapsena luulin, että otsatukka kasvaa pois joko tasaantuen muiden hiusten pituuteen tai kasvaen sisäänpäin, jos otsatukka on vain tarpeeksi lyhyt; eli kasvaa siihen suuntaan, mihin on nopeampi kadota. Kyllästyessäni otsatukkaani leikkasin sen saksilla muutaman sentin mittaiseksi. Otsatukan pois kasvaminen ei sitten toiminutkaan niin kuin luulin, ja siinä otsatukassa olikin kasvattaminen.
  6. Kirjoitin muutama päivä sitten parhaista Disney-elokuvista ja paljastin siinä tekstissä, etten ole nähnyt mm. Dumboa, Bambia ja Toy Story -elokuvia. En ole myöskään näynyt Tarzania, Pinocchiota tai Viidakkokirjaa.
  7. Join alkoholia ensimmäisen kerran vasta täysi-ikäisenä.
  8. Olen muistaakseni maininnut tästä jo aiemmassa blogitekstissä, mutta olen ostanut kerran 200 eurolla manga-kirjoja kerralla. Olin silloin muistaakseni 5. luokalla, ja mangasarja oli Inuyasha.
  9. Klassikkopaljastukseni tutustumisleikeissä on, että pienenä suurin haaveeni oli mennä naimisiin Siltsun kanssa, ja lempikappaleeni oli Satulinna.
  10. Suurin haaveeni on kirjoittaa ja julkaista fiktiivinen kirja. Olen kirjoittanut fiktiota yläasteiästä lähtien ja pitänyt siitä taukoa aivan liian pitkään. Pöytälaatikossa on 10 teosta, joista yksi on aidosti varteenotettava ja sen on jopa lukenut lukion äidinkielenopettajani.

Tässä 10 paljastusta. Montako tiesit etukäteen? Huomisen sana on lämpötila.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s