Luova Lokakuu – 26. Keittiössä

Päivän sana on keittiössä, joten tässä lempiasioitani meidän keittiössämme!

Panostimme muuton yhteydessä erityisesti keittiöön dcfixaamalla (juu, nyt tuo on verbi) keittiön pinnat kauniin vaaleamman puun sävyllä ja kaappien reunat suklaanruskealla omenapuulla. Investoimme kaappien vetimiin ja vaihdoimme paksut puiset kahvat Nuppitaivaasta hankittuihin ihaniin keraamisiin nuppeihin. Kahvat vaihdoimme siroihin metallisiin. Keittiön kokonaisilme muuttui valtavasti näillä pienillä muutoksilla! Kodikkaan kokonaisuuden kruunaavat söpöt yksityiskohdat! Yllä olevassa kuvassa on joululahjaksi saatu koirateline talouspaperille, ja sen vieressä asustelee suloinen huonekasvi.

Keittiömme seinää koristaa siskoni tekemä makramee-teos, joka sopii pintojen sävyyn. Silmäteräni on mintunvihreä suloinen leivänpaahtimemme, ja haaveilen vedenkeittimemme päivittämistä aikanaan samaan tuoteperheeseen. Leipätelineenä toimii Ikean FULLSPÄCKAD-bambutarjotin, johon olen hullaantunut.

Rakastan laskipurkkeja, ja meillä onkin keittiössä esillä visuaalisesti kauniita kuivaruokia lasipurkeissa. Avoin maustehylly on kiva kokonaisuus muutaman pienen kasvin ansiosta.

Olemme tuoneet keittiöön lisää persoonallisuutta mm. Veskulle lahjaksi ostamallani Fallout-keittokirjalla. On mukavaa, että kodissamme näkyy mielenkiintomme kohteet huoneessa kuin huoneessa! Moshi Moshi -skumppapulloon kiinni sulatettu kynttilä on paitsi hieno ja söpö sisustuselementti, myös mukava muisto muuttoviikonlopustamme. Sellaista meidän keittiössä!

Huomisen sana on taivas.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s