Luova Lokakuu – 28. Muoto

Luova Lokakuu -inspiraatiohaaste lähestyy loppuaan! Tämän päivän sana on muoto, ja blogin kansikuvan ja Veskun inspiroimana kerron erimuotoisista suosikkikarkeistani!

Suosikkikarkkejani on tietysti suklaa, ja erityisesti Tallipihan suklaapuodin konvehdit! Kaikkien aikojen suosikkikonvehtini on keksimuru, joka on kuvassa näkyvä kolmion muotoinen konvehti. Ostan sitä joka kerralla Tallipihalla vieraillessani! Suklaapuodissa on perinteisten muotojen lisäksi hauskan muotoisia konvehteja, esimerkiksi kerran ostimme sammakon muotoisen konvehdin!

Suklaakonvehdeissa variaatio muodoissa on jo suurta, mutta myös muusta karkkimaustani löytyy hauskan muotoisia yksilöitä. Suosikkejani ovat muun muassa punavihreät tutit, litteät kirpeät pääkallot ja cola-pullot. Jos saisin valita suklaan lisäksi yhden karkin, taistelu käytäisiin kirpeiden litteiden pääkallojen ja pitkulaisten vadelmatoukkien välillä. Rakastan myös niitä soikeita vaaleanpuna-mustia ufoja, joissa on kirpeää jauhetta sisällä!

Herkkuhammasta alkoi kolotta, joten siirryn suklaamoussen pariin! Huomisen sana on huudahdus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s