Helmikuun suosikit

Helmikuussa on pitänyt kiirettä, mutta suosikkeja on silti ehtinyt kertyä!

Lastu case

lastu

Hankin ystävänpäivän alla itselleni viimein pitkään himoitsemani Lastu-kuoret puhelimeeni. Valitsemani kuoret ovat Ovengkol-puusta ja ne ovat kauniin punertavan ruskeat. Kuoret tuntuvat hyvältä kädessä ja niiden reunoissa on pitoa lisäävä pieni kuviointi. Suosittelen vahvasti puisia puhelimen kuoria!

Aamuvirkkuu-amppelikurssi

IMG_1160.jpg
Kultainen ruukku ja kasvi roikkuvat tekemässäni amppelissa.

Kävin ihanan ystäväni Hannelen amppelikurssilla, jonka aikana jokainen osallistuja teki amppelin noin kolmessa tunnissa. En ole kovin aktiivinen käsitöiden harrastaja, joten yllätyin siitä, kuinka hienon amppelin sain itse aikaan kurssin aikana! Hannele oli mahtava opettaja ja ohjeisti makramee-solmujen teossa kärsivällisesti. Aloittelijan oli helppoa seurata perässä. Onnistumisen kokemukset olivat mahtavat!

Hannelen töihin voit tutustua hänen blogissaan ja Instagramissaan. Lisää kursseja on tulossa!

Synttärit ja Cloud Patisserien kakku

cloud.png

Vietin 25-vuotissynttäreitäni helmikuun alussa, ja oli ihanaa juhlia merkkipäivää ystävien ympäröimänä! Vesku hankki minulle osana syntymäpäivälahjaa kakun lähileipomostamme Cloud Patisseriesta. Kakku oli rakennettu suklaapohjasta, suklaamoussesta, vadelmahillosta ja toinen toistaan upeammista koristeista.

Palasaippuat

trump.png

Olemme Veskun kanssa hurahtaneet palasaippuoihin. Tein niitä itse jouluna sekä lahjaksi että meille kotiin, ja niitä on ollut mieluisaa käyttää. Sain serkultani Tiialta yhdeksi syntymäpäivälahjaksi mahtavan Trump’s small hand soap -palasaippuan, jossa on muun muassa shea- ja kookosöljyä. Saippua tuoksuu ihanalta ja siinä on pieni käsikaiverrus. Make America bathe again!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s