Maaliskuun suosikit

Kevät tulee kovaa vauhtia!

Habitica

meta-image
Kuva: habitica.com

Listojen ja pelien rakastajana Habitica on minulle täydellinen sovellus! Kyseessä on pelillistetty to do -lista, jossa omia hyviä tapoja vahvistamalla, päivittäisiä askareita hoitamalla ja to do -listan tehtäviä tekemällä pääset kehittämään omaa hahmoasi ja saat erilaisia palkintoja ja esineitä. Rakenteeltaan Habitica on järjestelmällinen ja silmää miellyttävä, ja on kätevää, että tehtäville voi antaa deadlinen lisäksi vaikeusasteen, oman kategorian ja tehtävän pienemmäksi pilkkovan checklistin. Vahva suositus!

Mint&Berry-pannat

photo_2019-03-31_20-12-29.png

Minulla on ollut haaveissa, että hankkisin kevääksi ”huivimaisia” pantoja. Löysin kuvassa olevat Mint&Berry-merkkiset pannat ihanien kahden pantojen setteinä ja hankin ne itselleni. Tervetuloa, kevät!

If my body could speak -runokirja

bb-b3

Mainitsin muutama blogipostaus sitten, että olen aikataulussa uudenvuodenlupauksessani lukea kirja kuussa. Tämän kuun kirja oli runoilija Blythe Bairdin If my body could speak, joka kertoo hänen taistelustaan syömishäiriön ja kokemansa seksuaalisen väkivallan kanssa. Bairdilla on ainutlaatuinen kyky saada lukija tuntemaan tunteiden vuoristorata jopa yhden runon aikana. If my body could speak on puhutteleva runokokoelma, joka ahdistaa, koskettaa ja tuntuu sielussa pitkään vielä lukemisen jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s