Kesäkuun suosikit

Kesäkuuhun on mahtunut paljon suosikkeja!

Jeffree Star – Jawbreaker collection

js2js1

Olen odottanut innolla Jeffree Starin Jawbreaker -kokoelmaa siitä lähtien, kun sen julkaisupäivä ilmoitettiin. Juhannuksena nettishoppailu oli vahvaa! Jawbreaker-kokoelman meikit ovat ihanan värikkäitä ja kesäisiä! Hankin Jawbreaker-luomiväripaletinliquid lipstickin sävyssä Yes Ma’am sekä sitruunan makuisen huultenkuorintasokerin. Olen käyttänyt jonkin verran luomivärejä elämässäni, mutta tämän paletin hankkiminen tulee mullistamaan silmämeikkini. Olen nyt kokeillut viittä sävyä, enkä malta odottaa, millaisia meikkejä näillä saankaan aikaan!

Musen Simulation Theory Tour

IMG_4447.jpg

Jälleen tuli todistettua, että kukaan ei vedä sellaista lavashow’ta kuin Muse! Tämä oli toinen kerta, kun näin Musen livenä, ja molemmilla kerroilla olen ollut hyvin vaikuttunut! Sekä esiintyminen, visuaalit että lavaelementit olivat näyttäviä, ja rahoilleen sai todellakin vastinetta. On se vain kova!

Kokkailu

IMG_4790.jpg

Kokkailin pitkästä aikaa pitkän kaavan mukaan, kun valmistin Veskulle synttäriaterian. Alkuruoaksi tein muna-avokadoja, joiden resepti tuli vastaan Instagram-videona. Puoliin tuli kanapekonia ja puoliin cheddar-raastetta. Pääruokana oli sitruunapastaa parmesaanilla ja jälkiruokana pätkisrahkaa marjoilla. Kokkailu on ihanaa, kun sille on riittävästi aikaa!

Magnum white chocolate almond

icecream

Magnumin uutuusjäätelö valkosuklaamanteli on raikasta ja suklaista. Suuri suositus!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s