Luova Lokakuu – Villi

Päivän Luova Lokakuu -inspiraatiohaasteen sana on villi. Vesku ehdotti, että kirjoittaisin asioista, jotka vaikuttavat muuten tavallisilta, mutta olisivat minun tekemänä villejä ja epäsaanamaisia.

Hiihtäminen ja laskettelu En ymmärrä hiihtämisen ja laskettelun pointtia. Miksi haluaisin sitoa jalkaani kömpelöt pitkät sukset, jolloin jalkoja on vaikeampi hallita ja onnettomuuden sattuessa homma menee ihan wilduksi? Ihailen niitä ihmisiä, jotka lähtevät raikkaalla pakkassäällä metsään hiihtelemään, mutta sellainen ihminen minä en itse ole.

Pitkät hiukset ja/tai ei otsatukkaa Lyhyet hiukset sopivat minulle, ja jos ne alkavat hipoa olkapäitä, on aika tehdä jotain. Minulla on ollut nuorempana pidemmät hiukset, mutta en näe palaavani siihen hiustyyliin. Sama pätee otsatukkaan: katson kauhulla kuvia itsestäni, joissa minulla ei ole otsatukkaa – lisäkauhua samanaikaisesta keskijakauksesta.

Tuntemattomiin numeroihin vastaaminen Puhelimessa puhuminen vieraiden ihmisten kanssa ahdistaa minua sen verran, että en kykene vastaamaan tuntemattomiin numeroihin suorilta käsin. Yleensä googlaan numeron heti, kun huomaan tuntemattoman numeron soittavan.

Frendien katsominen En pidä Frendeistä enkä mielelläni katso niitä. Jos minut kohtaisi katsomassa Frendejä, tekisin varmaankin silloin taustatutkimusta esseeseen ”miksi Ross Geller on televisiohistorian kamalimpia hahmoja”.

Elämä ilman kalenteria ja listoja Rakastan suunnitella ja purkaa arkeani kalentereihin ja listoihin. Olisin hukassa, jos paperinen ja sähköinen kalenterini tuhoutuisivat ja to do -listani katoaisi. Jotkut varmasti pärjäävät vähemmällä arjen suunnittelulla, mutta itse saan varmuutta kalentereista ja listoista.

Homma menisi ihan wilduksi myös monen ruoan syömisestä, mikä johtunee lukuisien allergioiden ja nirsouden kombinaatiosta. Huomisen sana on puhdas, ja voisin inspiroitua siitä johonkin muuhun aikaan kuin 28.5x.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s