Luova Lokakuu – Puhdas

Päivän Luova Lokakuu -inspiraatiohaasteen sana on puhdas. Ajattelin jakaa, miten puhdistaudun fyysisesti ja hieman myös henkisesti.

Kehon puhdistusaineet

Olen kirjoittanut Ilona Luonkoksen meikin poistoon tarkoitetuista öljypuhdistuskakuista aiemminkin, mutta sittemmin olen käynyt läpi kaikki kolme myynnissä olevaa öljypuhdistuskakkua ja vakiintunut suosikkiini Healing (moringa, kuvassa vihreä pala). Kaksi muuta ihanaa kakkua ovat Rebirth (kaakao) ja Radiant (tyrni). Olen erityisen innoissani näistä nyt, sillä merkiltä julkistettiin juuri kaksi vartalokakkua ja yksi miesten kasvojenpuhdistuskakku, jotka ehdottomasti lähtevät kokeiluun!

Hiuksiin luottotuotteeni ovat Flow’n palashampoot (kuvassa oranssi pala) sekä Lushilta ostettu hoitoainepala (ei kuvassa). Vartaloa varten löytyy myös palasaippua ja sheivaamiseen sheivauspalasaippua, joka on tosin vielä opettelussa itselläni (kuvassa violetti pala). Kaikkien tuotteiden vaihtaminen muovittomaan versioon on sujunut yllättävän kivuttomasti.

suihku

Pyykinpuhdistusaineet

pesu

Olemme siirtyneet myös pyykinpesussa ekologisempiin tuotteisiin. Käytössä on nyt sitruunainen ekopesuaine Ole hyvältä sekä sitruunasoodapyykkietikka Mummi & minä -merkiltä. Pesupähkinät ovat myös opettelukierroksella, ja olen kyllä ollut niihinkin hyvin tyytyväinen.

Tiskiaineet ja kodin puhdistusaineet

Kodin puhdistusaineet ja tiskiaineet ovat meillä vielä tavallisia markettituotteita. Kuulen mielelläni suosituksia ekologisista puhdistusaineista astioille ja kodin pinnoille!

Puhdas mieli

Itse puhdistan mieltäni kirjoittamalla päiväkirjaan, kuuntelemalla musiikkia ja runoutta sekä meditoimalla. Suosittelen lämpimästi sovelluksia Sanvello ja Pause.

Huomisen sana on pyöreä! Uusi viikko ja uudet kujeet!

“Today my professor told me every single cell in our entire body is destroyed and replaced every seven years. How comforting it is to know that one day I will have a body you will have never touched.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s