Tammikuun suosikit

Ajattelin fiilistellä blogissani jokaisen kuun lopussa sen kuun suosikkejani, joten tässä asioita, jotka ilahduttivat minua tammikuussa!

Öljypuhdistuskakku meikinpoistoon

IMG_0519.png

Joulun alla Kestävä arki -Facebook-ryhmässä suositeltiin Ilona Luonkoksen öljypuhdistuskakkua meikinpoistoon, ja luettuani tuotteen kuvauksen tilasin sellaisen itselleni heti. Valitsemani Raidant-öljypuhdistuskakku on kaikille ihotyypeille suunniteltu meikinpoistokakku, joka sisältää tyrniä, shea- ja kaakovoita sekä aprikoosinkivi- ja kookosöljyä. Kakun ainesosalista on lyhyt, ja kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia. Kakut on valmistettu käsityönä Naantalissa, ja pakkaukset ovat maatuvaa ja muovitonta kartonkia.

Öljypuhdistuskakun käyttäminen vähentää sekä jätettä että vedenkäyttöä: kakkua hierotaan puhtaisiin käsiin ja siitä irtoava öljy hierotaan kasvoihin. Öljy irrottaa meikit, jonka jälkeen kaikki pyyhitään pois märällä meikinpesusienellä. Öljypuhdistuskakku on mullistanut meikinpoistoni: ei enää vedellä lotraamista, silmien kirvelyä tai suurta määrää vanulappuja. Kakun käyttämisen jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja ihanalta, ja aion jatkossa käyttää meikinpoistoon tätä tuotetta. Vahva suositus!

Oulu-kalenteri

IMG_0516.png

Meillä on ollut käytössä vanha kunnon roskakalenteri, mutta nähtyäni Instagramissa kaverin seinällä Oulutuotteiden Oulu-kalenterin, halusimme sen Veskun kanssa seinällemme vuodelle 2019! Oulu-kalenteria koristavat kuvitetut oululaiset maisemat Nallikarista Torinrantaan ja Rotuaarille. Oulu on ihana kaupunki, jonne on aina mukava mennä seikkailemaan ja tapaamaan Veskun sukua, joten on kiva saada osa Oulua myös meille kotiin. Kalenterin kuvitukset ovat todella kauniita!

Rekin käytetyt vaatteet

IMG_0523.png

Huomasin tarpeen lämpimille arkimekoille ja taskulliselle neuleelle, mutta koska en halunnut hankkia uusia vaatteita, päädyin selailemaan Rekin sivuja. Rekki myy käytettyjä vaatteita, kenkiä ja asusteita. Löysin sieltä villaisia ja alpakanvillaisia mekkoja sekä neuleen, jossa on suuret taskut. Nyt pysyn lämpimämpänä! Lisäksi vaatteet tulivat toimitettuna paperipussissa ilman, että yksittäisiä vaatteita pakattiin turhaan muoviin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s