Luova Lokakuu – Lento

Luovan Lokakuun päivän sana on lento. Tästä inspiroituneena kerron suhteestani eri kulkumuotoihin!

Lentäminen

Asuessani Espanjassa lensin useamman kerran vuodessa, vähintäänkin kesäksi ja jouluksi Suomeen ja takaisin. Sittemmin olen lentänyt vain muutaman kerran ystävien kanssa ulkomaanreissuille, viimeksi syksyn alussa Istanbuliin. Omassa elämässäni lentäminen on harvoin tarpeellista, joten en paljoa lentele.

Junat

Rakastan junalla liikkumista! Junissa on tunnelmaa, viihtyisää ja rauhallista, ja niissä voi työskennellä, jutella tai syödä rennosti. Vietämme junamatkamme Pullan lanssa lemmikkivaunussa, missä on aivan ihanaa olla! Pulla viihtyy junassa ja sieltä saa aina uusia ystäviä!

Bussit

Päivittäiset matkani taittuvat kätevästi bussilla. Bussilla liikkuminen on vaivatonta ja saan silloin omaa aikaa ajatella, lukea tai kuunnella podcasteja. Bussi vie minut töihin ja takaisin päivittäin.

Pyöräily

Pyöräily on mahtava harrastus, jota pitäisi harjoittaa paljon useammin – maastossa ja maantiellä. Olen aina pitänyt pyöräilystä, ja yritän lisätä pyöräilyä omassa arjessani.

Autoilu

Autoilu on enemmän mukavuus kuin tarve kaltaiselleni kaupungissa asujalle, joka on hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Silloin tällöin lainaamme yhteiskäyttöautoa tai isäni autoa, jos autolle on todella tarve.

Sähköpotkulaudat

Olen kovin tykästynyt Tierin sähköpotkulautoihin! Niillä pääsee kätevästi paikasta toiseen ja ne ovat helppokäyttöisiä. Kun niistä saisi vielä ekologisesti kestäviä, olisivat ne vallan mainio menopeli!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s