Luova Lokakuu – Tunne

Luovan Lokakuun tunne-sanasta inspiroituneena ajattelin kertoa teille tunteista, joita olen tuntenut eniten tässä kuussa.

Onnellinen

E0698992-3E4C-4CBA-84E6-45F5761F39E7.jpg

Tässä kuussa olen ollut suurimmilta osin hyvin onnellinen. Olen pysynyt suurimmilta osin terveenä, minun ympärilläni on ihania ihmisiä, ja minulla on paljon mielekästä ja palkitsevaa tekemistä. On helppoa olla onnellinen!

Väsynyt

5F2FFA3E-BC64-4B84-819B-55E2F0FD82E9.jpg

Onnellisen lisäksi olen ollut väsynyt. Vaikka olen nukkunut hyvin, akut ovat tyhjentyneet tehokkaasti päivän aikana, ja kotiin tullessa tekemistä on ollut useimmiten vielä jäljellä. Olen päässyt nukkumaan yhdentoista aikoihin ja useimmiten siinä kohtaa muistanut, että olihan minulla tämä Luova lokakuu -haastekin. Elämänhallintaa voisi harrastaa enemmän.

Ylpeä

9447CCB9-494F-4C2C-A5C1-698470354815.jpg

Lauantaina juhlittiin työpaikkani Tampereen ylioppilaskunnan ensimmäisiä vuosijuhlia. Tein itse paljon töitä näiden juhlien eteen, ja olin pakahtua ylpeydestä jokaisen juhlapuheen ja yhteislaulun aikana. On kunnia olla osa tätä yhteisöä ja saada kokea tämä kaikki!

Innostunut

IMG_1117.jpg

Tämän syksyn kantava tunne on ollut valtava innostus kaikkea kohtaan! Tässä kuussa on ollut niin paljon kaikkea siistiä kampanjoinnista seminaareihin ja edustajistovaalihommista vuosijuhliin ja brändikäsikirjoihin. Olen niin fiiliksissä kaikesta, mitä pääsen töideni ja luottamustoimieni kautta tekemään! Katseet suuntautuvat jo vahvasti ensi vuoden suunnitteluun – katsotaan, mitä uusi vuosikymmen tuo tullessaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s