Marraskuun suosikit

Marraskuun suosikit ovat kaikki kauan odotettuja ja ne tekevät minut niiiin onnelliseksi!

The Conspiracy collection – Shane Dawson x Jeffree Star

Olen odottanut tätä kokoelmaa kuin kuuta nousevaa! Olen seurannut Shanen matkaa Youtubessa seitsemisen vuotta, ja en ole nähnyt Shanen olevan mistään niin innoissaan, kuin tämän kokoelman luomisesta yhdessä Jeffreen kanssa. Tämä kokoelma on niin Shanen näköinen, ja se on ihanaa! Aina luomivärien nimistä, kuten juustonaksujen värinen Cheese Dust ja Shanen ruokavideoiden thumbnailien keltainen Food videos, juurioluen tuoksuisiin huulipuniin, tämä on uniikki kokoelma!

Shane ja Jeffree ovat tehneet jotain uraauurtavaa, sillä koskaan aiemmin kukaan ei ole päästäynyt ihmisiä meikkibisneksen kulissien taakse tällä intensiteetillä, millä he ovat dokumenttisarjassaan, joka kertoo tämän kokoelman luomisesta. Vahva suositus! Aion kirjoittaa oman tekstin tästä kokoelmasta, mutta sitä odotellessa voitte ihailla hankkimiani Conspiracy-palettia ja kolmea huulipunaa. Koko kokoelma on pitkälti loppuunmyyty, mutta ensi vuonna on luvassa täydennystä varastoihin!

SDxJS2

SDxJS1

Vallilan Oulu ja Jyväsjärvi -verhot

Kun konmaritimme Veskun kanssa viime kesän alussa verhoja, meille jäi valkoiset verhot ja keväiset kukka-lintuverhot. Silloin lupasimme, että hankimme uudet verhot, kun syksy tulee, ja kevätverhot eivät enää sovi. Nyt uusien verhojen aika koitti! Enpä ole ennen suhtautunut verhoihin näin intohimoisesti! Kun saimme idean kotikaupunkejamme kuvaavista Vallila-verhoista, jotka eivät kuulu enää perusvalikoimaan haluamissamme väreissä, menin jopa niin pitkälle, että menin Google-haussa toiselle sivulle hakiessani juuri niitä oikeita verhoja. Lopulta löysimme Torista Jyväsjärvi-verhot (oikealla) haluamassamme värissä, ja rakastan niitä! Oulu-verhoja ei lopulta löytynyt unelmaväreissä, mutta saimme kuitenkin ihanat puna-hopeat Oulu-verhot (vasemmalla) ennakkojoululahjaksi Veskun vanhemmilta! Nyt molempia ikkunoita koristavat kotipaikkamme!

Laamoja!

Tapasin ensimmäistä kertaa ihkaoikeita laamoja! Olen aiemmin tavannut alpakoita, mutta nyt sain kunnian silittää ja ruokkia majesteettisiä laamoja. Toinen heistä oli Suomen kaunein laama! Aivan mahtava kokemus!

IMG_2495.JPG


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s