Marraskuun suosikit

Marraskuun suosikit ovat molemmat kauan odotettuja ja ne tekevät minut niiiin onnelliseksi!

Vallilan Oulu ja Jyväsjärvi -verhot

Kun konmaritimme Veskun kanssa viime kesän alussa verhoja, meille jäi valkoiset verhot ja keväiset kukka-lintuverhot. Silloin lupasimme, että hankimme uudet verhot, kun syksy tulee, ja kevätverhot eivät enää sovi. Nyt uusien verhojen aika koitti! Enpä ole ennen suhtautunut verhoihin näin intohimoisesti! Kun saimme idean kotikaupunkejamme kuvaavista Vallila-verhoista, jotka eivät kuulu enää perusvalikoimaan haluamissamme väreissä, menin jopa niin pitkälle, että menin Google-haussa toiselle sivulle hakiessani juuri niitä oikeita verhoja. Lopulta löysimme Torista Jyväsjärvi-verhot (oikealla) haluamassamme värissä, ja rakastan niitä! Oulu-verhoja ei lopulta löytynyt unelmaväreissä, mutta saimme kuitenkin ihanat puna-hopeat Oulu-verhot (vasemmalla) ennakkojoululahjaksi Veskun vanhemmilta! Nyt molempia ikkunoita koristavat kotipaikkamme!

Laamoja!

Tapasin ensimmäistä kertaa ihkaoikeita laamoja! Olen aiemmin tavannut alpakoita, mutta nyt sain kunnian silittää ja ruokkia majesteettisiä laamoja. Toinen heistä oli Suomen kaunein laama! Aivan mahtava kokemus!

IMG_2495.JPG

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s