Pathologic: Kuumotuskäyrä nousee (Day 3)

Sisältää juonipaljastuksia kauhupelistä Pathologic Classic HD (2015)


Day Three, in which the Bachelor is offered to hunt the elusive enemy and evaluate the chances of necrosis.

Kolmas päivä on pyörähtänyt käyntiin! Aloitan päivän suorittamalla sivutehtävän, jonka tavoitteena on löytää Simon Kainin ruumis. Myös ruumista tutkinut Rubin on kadonnut. Lähden tiedustelemaan kadonneiden perään ympäri kaupunkia.

Georgiy haluaa, että Simonin ruumis löydetään.

Vlad Olgimsky nuorempi antaa tietoa sillä ehdolla, että hänen perheensä hyötyy siitä. Kainit hallitsevat mysteeristä Polyhedron-rakennusta, ja Vlad nuorempi haluaa varmistaa, että Polyhedron ei ole infektoitunut; tämä varmistaisi samalla, että hänen perheensä Apiary-teurastamo on myös turvassa, sillä se suljettiin epidemialta ennen Polyhedronia. Jututan Victor Kainia, joka vastentahtoisesti suostuu siihen, että Bachelor saa tutkia Polyhedronin, eikä hän itse vaatisi Apiaryn tutkimista. Molemmilla perheillä on selkeästi salattavaa omissa rakennuksissaan.

Polyhedronia kuvaillaan ihmeeksi, jonka sisällä lapset saavat leikkiä turvassa muulta maailmalta.

Lähden kiipeämään Polyhedroniin, joka kohoaa Kainien talojen lähellä kaupungin reunalla. Kiipeän pitkään, ja katolla kohtaan koiranpäisen hahmon. Hahmo päästää minut sisään, kun kerron olevani Kainien ystävä. Sisällä tapaan Kaineista nuorimman, joka vakuuttaa, että Polyhedron ei ole infektoitunut, ja lapset ovat turvassa. Hän ei päästä minua pidemmälle tutkimaan, joten minun on luotettava hänen sanaansa. Palaan Vlad nuoremman luo.

Kiitollisena Vlad nuorempi antaa minulle viimein tietoa: teurastajat ovat saattaneet varastaa ruumiin, ja hän näyttää minulle kartalta, missä heidän piilopaikkansa on. Suuntaan piilopaikkaan, jonka toisessa kerroksessa kohtaan kaksi teurastajaa ja sängyllä makaavan leikellyn tunnistamattoman ruumiin. Tapan teurastajat ja palaan kertomaan uutiset Kaineille: ruumista ei voida tunnistaa. Georgiy antaa minulle kuitenkin 4000 rahaa. Saan kadonneelta Rubinilta kirjeen, ja päivän päätehtävä voi alkaa!

Simonin kadonneen ruumiin salaisuus paljastuu, kun tapaan Rubinin hänen varastohuoneellaan: Rubin on vienyt ruumiin tutkiakseen sitä ja kehitelläkseen vasta-ainetta rutolle. Tutkimusten edistämiseksi Rubin tarvitsee verinäytteen infektoituneelta ruumiilta, mutta ruumiinavauksia ja muita ruumiiseen kajoavia toimenpiteitä saa paikallisten tapojen mukaan toteuttaa vain heidän oma parantajansa – tai teurastaja. Koska Bachelor ei täytä paikallisia kriteerejä tutkimusten tekemiseksi, ei edes Alexanderin luvalla, minun täytyy siis etsiä käsiini teurastaja. Karkulaisia piilotteleva Aspity lupaa antaa minulle kolme teurastajaa tehtävän suorittamiseksi, jos saan Vlad vanhemman lupaamaan, että tämä lakkaa vainoamasta karkulaisia. Vlad vanhempi lupaa minulle, että hänen vartijansa eivät jahtaisi enää teurastajakarkulaisia, ja Aspity lähettää minut tapaamaan teurastajia.

Infektoituneet alueet on merkitty ihmismäisillä puuhökkeleillä, mutta ne tunnistaa myös siitä, että niitä lähetyessä ilma muuttuu vihreäksi ja kadulla on verisiä lakanoita.

Kaikki kolme teurastajaa löytyvät infektoituneesta korttelista – kuolleena. Kaksi ruumista viedään heidän perheilleen, ja yksi viedään hautausmaalle. Tämä on mahdollisuuteni! Suuntaan hautausmaalle, jossa kohtaan hautausmaan ylläpitäjän Gracen. Grace antaa minulle jauheen, joka puhdistaa kehosta kaiken infektion. Tämä saattaa tulla tarpeeseen, sillä infektioalueella kohtasin ensimmäistä kertaa ruton ja näin, miltä se tässä pelissä näyttää!

Rutto muistuttaa savupilveä, jossa vilahtaa ihmismäisiä kasvoja. Pilveen osuminen aiheuttaa infektion.

Vartijat ovat polttamassa ruumista hautausmaalla. Yritän neuvotella vartijoiden kanssa, mutta he hyökkäävät kimppuuni ja menetän tajuntani. Herään Alexanderin luona, joka kuiskuttaa, että vartijoiden vuoro on vaihtumassa juuri, ja ruumis on vartioimatta hautausmaalla kymmenen minuuttia. Kiirehdin hautausmaalle ja otan verinäytteen ruumiista. Palaan Rubinin luokse ja tutkimme yhdessä verinäytteen: veri on normaalia ja siinä olevat bakteerit ovat kuolleet. Tästä teemme johtopäätöksen, että infektio tappaa uhrinsa ja poistuu sitten ruumiista uhrin kuoleman jälkeen. Voimme siis pysäyttää epidemian leviämisen! Toivoa on!

Neljäs päivä alkaa uhkaavalla viestillä, siitä lisää ensi kerralla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s