Pathologic: Haasteita (Day 4)

Sisältää juonipaljastuksia kauhupelistä Pathologic Classic HD (2015)


Day 4, By the end of which the Bachelor realizes that the town is unprepared for an epidemic of this scale.

Päivä 4 oli ensimmäinen oikeasti vaikea päivä suorittaa, ja pelasinkin päätehtävän kahdesti. Päivän päätehtävänä on varmistaa, että kaupungilla on riittävästi resursseja epidemiaa vastaan taistelemiseksi, ja tätä varten on perustettava sairaala, eristysosasto infektoituneille sekä ruumishuone. Saan tietää, että kaupungin puhtaan veden lähteet ovat vähissä. Teatteriin ja katedraaliin tulee kuitenkin puhdasta vettä, ja päätän tarkistaa niiden soveltuvuuden sairaalaksi ja eristysosastoksi – ruumishuoneelle on jo löytynyt paikka kaupungin liepeiltä.

Sekä teatteri että katedraali on suljettu, ja minun on löydettävä avaimien haltijat, jotta voin todeta paikat soveltuviksi uusiin tarkoituksiinsa. Tottakai molemmat avaimet löytyvät infektoituneilta aluielta! Näillä alueilla vaeltavat nyt myös infektoituneet ihmiset ja sairaat rotat, joiden tavoitteena on luonnollisesti käydä kimppuuni. Infektiopilvet leijailevat alueillaan, ja yhdestä osumasta saisin kaupunkia riivaavan taudin. Tämä tarkoittaa, että jokaisesta kontaktista pilven, sairastuneen tai rotan kanssa joudun aloittamaan tallennuksen alusta. Kokeilin tehdä päätehtävän saatuani pienen pienen punaisen viivan Bachelorin infektio-palkkiin, mutta infektoituneena ei ole järkeä jatkaa pelaamista, sillä minun pitäisi pitää infektio hallinnassa ja käyttää tarpeellisia lääkkeitä liian varhaisessa vaiheessa peliä. Läpäistyäni päivän päätehtävän infektoituneena ja lääkkeitä paljon napsineena, speedrunnasin päätehtävän uudelleen – tällä kertaa ilman infektiota ja taskut täynnä lääkkeitä.

Yksi päivän sivutehtävistä on testata erilaisia lääkkeitä infektoituneessa talossa (kuva alla). Sain kolmea erilaista vastustuskykyä nostavaa lääkettä ja kolmea eri antibioottia, ja minun pitäisi selvitä tunti talossa niitä napsien. Tehtävä osoittautui kuitenkin liian vaikeaksi, enkä pystynyt pysymään talossa infektoitumatta. En ole vielä siirtynyt seuraavaan päivään, joten ehkä kokeilen tätä tehtävää vielä uudelleen! Katsotaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s