Luova Lokakuu – 7. Haalea

Päivän sana on haalea, joten lyhyesti ajatuksiani siitä! Sanasta haalea minulle tulee oitis mieleen ajankohtainen käymäni pohdinta siitä, mitä värit sopivat minulle. Elän siinä käsityksessä, että minulle sopivat parhaiten vahvat ja kirkkaat värit, ja etenkin vaaleahiuksisena olen vältellyt haaleita värejä kuten beigeä, valkoista ja todella vaaleita sävyjä. Toisaalta olen oppinut käyttämään joitakin kirkkaita värejä, kuten esimerkiksi keltaista, vasta viime vuosina.

Kesäisin vaaterekissäni on hyvin paljon värejä, kun taas talvella tummat sävyt ja etenkin harmaat ottavat enemmän tilaa. Olen yrittänyt oppia pois ajatuksesta, että tietyt värit eivät sopisi minulle tai eivät olisi vaihtoehtoja vaatteita valitessa. Nautin kovasti asujen miettimisestä ja asustamisesta, ja esimerkiksi myös meikkien värien sovittaminen asuihin on todella hauskaa! Toivon oppivani pitämään ja kokeilemaan entistä enemmän erilaisia värejä, etenkin niitä haaleita!

Huomisen sana on mahdollisuus, palaillaan silloin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s