Luova Lokakuu – 6. Talo

Luova Lokakuu -inspiraatiohaasteen tämän päivän sana on talo. Kirjoitin muutama päivä sitten siteistäni nykyiseen ja entisiin kotipaikkakuntiini, joten siihen teemaan voi tutustua päivän 3 tekstissä! Tänään sen sijaan kerron unelmatalostani eli elementeistä, joita unelmakodistani löytyisi!

Loft

Kuva: Architectural digest

Suurin haaveeni olisi asua loft-asunnossa. Ihanteellisesti siinä olisi punaista tiiltä, korkeat huoneet ja suuret ikkunat, jotka toisivat asuntoon runsaasti luonnonvaloa. Parvi toisi asuntoon lisää tilaa ja mahdollistaisi esimerkiksi söpön makuuhuoneen.

Kotikirjasto

Kuva: Yellow Brick Home

Jos yhtään tunnet minua, todennäköisesti arvasit, että tämä olisi täällä! Oma kirjasto on suurimpia haaveitani – ja tottakai mielellään sellainen, että ylimmille hyllyille pitää kiivetä tikkailla. Ihanteellisesti kirjasto olisi vielä salaoven takana, joka aukeaisi yhden kirjahyllyn takaa.

Värikäs jääkaappi

Kuva: Better Homes & Gardens

Haaveilen kovasti värikkäästä jääkaapista! Se olisi niin suloinen keittiön keskipiste ja toisi väriä ja hyvää mieltä kodin tärkeimpään huoneeseen.

Lukunurkkaus

Kuva: Bored Panda

Tällaiset makuuhuoneiden yhteydessä olevat syvennykset vaikuttavat olevan yleisiä ainakin amerikkalaisissa sarjoissa ja elokuvissa, minkä vuoksi olen haaveillut sellaisesta jo pienestä pitäen. Kuvittele tällaiseen nurkkaukseen käpertyminen lämpimän kaakaon ja hyvän kirjan kanssa sateen hakatessa ikkunaa!

Puumaja

Kuva: Justin DeMutiis

Katsoin aikanaan hyvin aktiivisesti Treehouse Masters -realitysarjaa, jossa rakennetaan joka jaksossa upeita puumajoja. Jos se olisi realistista ja mahdollista, asuisin tällaisessa suloisessa puumajassa!


Jos ei olisi rahasta kiinni, millainen olisi sinun unelmakotisi?

Huomisen sana on haalea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s