Luova Lokakuu – 9. Malli

Päivän inspiraatiohaasteen sana on malli, joten blogitekstin aiheena on pienoismalli-sanan kautta harrastukset, joita haluaisin kokeilla, mutten ole vielä kokeillut! Nykyisiin harrastuksiini kuuluvat videopelit, lukeminen, kirjoittaminen, Formula 1 -kilpailujen seuraaminen, Dungeons & Dragonsin pelaaminen sekä ajanvietto ystävien ja perheen kanssa.

Pienoismallien maalaaminen

Veskulla on pelikaapissamme pienoismalliauto, joka pitäisi maalata. En ole ennen kokeillut noin tarkkutta vaativaa käsityöharrastusta, ja olisi mielenkiintoista kokeilla sitä Meillä on myös D&D-pienoishahmoja, jotka odottavat maalaamista. Ehkä pääsen niiden kautta kokeilemaan tätä!

Ristipistotyöt

Kirjontakehyksissä tehtävät ristipistotyöt näyttävät palkitsevilta, kauniilta ja rentouttavilta tehdä! Harrastan epäsäännöllisesti kanavatöiden tekemistä, mutta ristipistoja olisi myös mukavaa kokeilla!

Jousiammunta

Omistan harrastelijajousipyssyn ja muutaman nuolen, mutta en voi sanoa harrastaneeni jousiammuntaa kovinkaan vakavasti. Olisi kivaa opetella oikeita jousiammuntatekniikoita kunnollisilla välineillä – ja olla oman elämänsä Legolas.

Uinti

Rakastan uimista ja sitä olisi mukavaa harrastaa säännöllisesti! Kilpailullisena ihmisenä koen, että kilpailulliset harrastukset eivät tekisi vapaa-ajalleni hyvää rentoutumisen ja työstä palautumisen kannalta, joten mieluusti harrastaisin esimerkiksi uimista vähemmän tavoitteellisesti ja enemmän liikunnan ilosta.

Partio

Olen pyöritellyt partiaharrastuksen aloittamista jo tovin, ja se varmasti lisäisi myös ulkona vietettyä vapaa-aikaani! Partiossa opittavat taidot ovat kovin hyödyllisiä ja saisin itse tästä harrastuksesta varmasti paljon iloa ja oppia!


Tässä olisikin hyvä bucket list tuleville vuosille! Esimerkiksi blogin kirjoittaminen ja D&D olivat joskus tällaisella samanlaisella listalla, ja nyt ne kuuluvat rakkaimpiin harrastuksiini! Huomisen sana on kirjallisuus, joten jatkanemme harrastustematiikan parissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s