Luova Lokakuu – 11. Sade

Luova Lokakuu -inspiraatiohaasteen päivän sana on sade. Takana on pitkä työpäivä, ja väsymys painaa, joten tänään on luvassa enemmän ajatuksenvirtaa päivän teemasta!

Minä pidän sateesta: se on tunnelmallista, virkistävää ja puhdistavaa. Harva asia rentouttaa yhtä paljon kuin ikkunaan hakkaavan sateen ääni. Rytmikäs sateen ääni auttaa myös nukahtamaan tehokkaasti, ja käytän joskus keskittymiseen usean tunnin mittaisia youtube-videoita, joissa keskiössä ovat sateen ja ukkosen äänet.

Sade osaa myös herättää; tihkusateessa kävely on virkistävää ja jotenkin myös vapauttavaa. Meillä on Pullan kanssa samanväriset keltaiset sadetakit, ja ulkoilu sadekelillä on niiden ansiosta hilpeää. Sateen ei tarvitse tarkoittaa harmautta. Lempivuodenaikani ovat syksy ja kevät, ja niissä sadetta usein esiintyykin!

Sade tuo myös jännitystä: olen intohimoinen F1-fani, ja kohtuullisen sateen osakilpailut ovat formuloiden parhaimmistoa! Liialla sateella ei turvallisuussyistä ajeta, mutta juuri oikea määrä sadetta sekoittaa pakkaa ja saa aikaan jännittäviä kisatilanteita.

Tottakai sateella on myös huonoja puolia: sade vaikeuttaa ulkona tehtävien aktiviteettien, kuten vaikka videokuvausten, suunnittelua, ja muodostuu harmillisen usein kynnyskysymykseksi vaikka pyöräilemään lähtemiselle. Minun pitäisi oppia enemmän siihen mentaliteettiin, että niin kauan kuin käytössä oleva kalusto kestää, ei minuakaan ole tehty sokerista.

Huomisen sana on luotettava!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s