Luova Lokakuu – 14. Tapahtuma

Päivän sana on tapahtuma, mikä on varsin ajankohtainen! Tavallisessa maailmassa elämäni on ollut täynnä tapahtumia: konsertteja, museoita, teatteria ja illanviettoja, sekä töiden puolesta seminaareja, liittokokouksia, opiskelijatapahtumia ja vuosijuhlia. Korona laittoi monet näistä tauolle tai siirsi verkkoon. Kelasin juuri Instagramia taaksepäin, ja viimeisin live-keikka, jolle osallistuin, oli helmikuussa 2020. Viimeisimmät hostaamani bileet ajoittuvat samalle kuukaudelle.

Tänä syksynä kaikki muuttuu. Ylihuomenna vietetään TREYn 3. vuosijuhlia ja odotan niitä kuin kuuta nousevaa. Olen tehnyt työni puolesta paljon juhlien viestinnällisten järjestelyjen eteen, ja pian on aika nauttia työn hedelmistä. Tänään osallistuin opiskelijoiden järjestämään tempaukseen, jossa oli tarkoitus vaatia yliopistolta opiskelijoiden kulkuoikeuksien palauttamista koronan jäljiltä, mutta yliopiston muuttaessa linjaustaan aiemmin päivällä, muuttui tempaus edunvalvontavoiton juhlistamiseksi. Olen kaivannut opiskelijayhteisön kohtaamisia ja lämmintä tunnelmaa. Odotan innolla marraskuista SYL:n liittokokousta, joka on itselleni ja työlleni vuoden tärkeimpiä hetkiä. Opiskelijayhteisön ainutlaatuisuus tiivistyy tapahtumissa, ja siksi sydän pakahtuu, että niitä saa taas järjestää.

Koronaa ei ole vielä voitettu, ja on ehdottoman tärkeää, että kaikki kantavat vastuunsa pandemian selättämiseksi. Tuntuu hyvältä, että yhteiskunta alkaa aueta, ja me voimme omalla toiminnallamme mahdollistaa sen, että se myös pysyy auki. Rokotteelle ja mars, jos ei vielä ole, sillä vain sillä voidaan taata meidän kaikkien terveys ja turvallisuus.

Huomisen sana on ihme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s