Luova Lokakuu – 17. Keksintö

Luova lokakuu -inspiraatiohaasteen päivän sana on keksintö. Luvassa on alle kuuden tunnin yötunneilla viritettyjen aivojen ajatuksenvirtaa aiheesta ilman punaista lankaa!

Sanasta tulee mieleen ensimmäisenä Muumien keksijähahmo Niisku, joka keksi lentohärvelin. Niiskun keksinnön aikana soiva muumimusiikki tuo aina nostalgisen ja lämpimän fiiliksen.

Vesku ohjeisti pohtimaan, olenko itse keksinyt jotain. Ainoa selkeä mieleen tuleva keksintö on pienenä usein syömäni Saana-salaatti, joka on siis sekoitus tavallista makaronia, suolakurkunpaloja ja katkarapua. Siitä onkin pitkä aika, kun viimeksi söin Saana-salaattia!

Pienenä ajattelin, että keksin leggingsit tai olin ainakin trendsetter. Kerran ala-asteella en jaksanut sählyharrastuksen jälkeen vaihtaa kaikkia vaatteita, joten jätin farkut pukematta. Siirryin kotiin vievään taksiin pelkissä pitkissä kalsareissa, mikä aiheutti kotona hilpeyttä, kun sinne saavuin. En nähnyt siinä mitään ihmeellistä, että en pukenut erikseen housuja, koska olivathan kalsaritkin housut – kai?

Luonnollisesti nerokkaimpia keksintöjä ovat ne ihmiskunnalle ja sen kehitykselle merkityksekkäimmät keksinnöt, kuten tuli, pyörä, sähkö, kirjanpaino ja lääketiede. Yhteiskuntamme rakentuu keksinnöille, jotka helpottavat ja mahdollistavat arkemme.

Huomisen sana on tasapaino.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s