Luova Lokakuu – 23. Pyörä

Ja näin rästitekstit on kirjoitettu, ja pääsen päivän sanan pariin! Tämän päivän sana on pyörä. Olen kertonut pyöristäni täällä lyhyesti aiemminkin, mutta siitä on jo muutama vuosi, joten ajattelin esitellä heidät uudelleen!

Arkipyörä

Arkipyöräni on vuonna 2019 hankkimani Pelago Airisto Street värissä korallinpunainen. Airisto Street on kaupunkipyöräilyyn ja vähen pidemmänkin matkan pyöräilyyn soveltuva yhdeksänvaihteinen pyörä. Sen korissa mahtuu kuljettamaan hyvin laukun, ostokset tai vaikka retkeilytavarat! Pyörä kulkee vakaasti ja sujuvasti, ja sillä on miellyttävää taittaa matkaa!

Maastopyörä

Maastopyöräni on Silverback Scoop, 10-vaihteinen fatbike, värinä neonkeltainen. Fatbike oli itselleni luonnollinen hankinta ensimmäiseksi maastopyöräksi, sillä sen tuhdit renkaat liitävät asfalttipinnalla ja pitävät hyvin pystyssä maastossa. Minua edelleen pelottaa vähän ajaa juurakkoisessa ja kivisessä maastossa, mutta tämän fatbiken ansiosta pelko ei ole niin kova.

Huomisen sana on heijastus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s