Luova Lokakuu – 30. Kopio

Luova Lokakuu -inspiraatiohaasteen päivän sana on kopio. Pohdin pitkään, mistä kaikesta minulla olisi useampi kopio, ja sitten se valkeni: housut! Housujen ostaminen jakautuu päässäni kahteen tyyppiin: arkihousut, jotka sopivat asuun kuin asuun ja niitä voi käyttää vaikka joka päivä, ja tyylitellymmät housut tiettyihin tarkoituksiin, esimerkiksi juhliin tai tietynvärisiin vaateyhdistelmiin. Jälkimmäisiä on helppoa hankkia käytettynä: kun kirpparilla tulee vastaan oikeankokoiset suorat housut tai vaikka hauskat punaiset skottiruutukuvioiset housut, on valinta helppo, jos ne istuvat ja tulevat tarpeeseen. Arkihousut ovat kuitenkin vaikeampi hankinta käytettynä, sillä silloin haetaan hyvin tietynlaisia ja istuvuudeltaan juuri täydellisiä housuja. En ole muistaakseni koskaan onnistunut vielä löytämään käytettynä täydellisiä farkkuja.

Hyvien housujen löytäminen on vaikeaa, joten kun istuvat, mukavat ja hyvännäköiset housut löytyvät, hankin niitä useamman parin. Tämä pätee etenkin farkkujen osalta, ja silloin kun uudet farkut on hankittava, ostan mielelläni mustat farkut ja siniset farkut samaa hyväksi todettua mallia. Ostin myös taannoin kierrätetyistä materiaaleista valmistetut college-housut, joita ostin samantien kahdessa eri värissä. Loput housuni ovatkin käytettynä hankittuja tai sukulaisilta saatuja, ja niillä on erilaiset käyttötarkoituksensa.

Loppujen lopuksi preferoin kuitenkin mekkoja ja hameita, ja hameihmiseksi omistan kyllä riittämiin housuja. Jos olisi mahdollista löytää kestävät, säähän kuin säähän sopivat ja kauniit sukkahousut, jotka eivät menisi rikki ensimmäisestä hipaisusta, ostaisin niitä määrissä ja vähentäisin housujen käyttöä. Hyviä sukkahousuvinkkejä saa siis laittaa tulemaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s