Luova Lokakuu – 31. Valmis

Luova Lokakuu -inspiraatiohaasteen viimeinen päivä ja teksti ovat tässä! Päivän sana on valmis, mikä kuvaa takana olevaa intensiivistä kirjoitushaastetta! Osallistuin Luova Lokakuu -inspiraatiohaasteeseen nyt toista kertaa, ja ilokseni voin todeta, että katson tyytyväisenä aikaansaannoksiani tänä vuonna! Olen ylpeä lähes jokaisesta tekstistä ja koen, että haasteeseen osallistuminen toi taas rutiinia ja inspiraatiota kirjoittamiseen. Vaikka kaikki aiheet eivät olleetkaan sellaisia, joista tänne yleensä kirjoittaisin, saivat ne aikaan ajatuksia ja kutkuttivat aivonystyröitä luovaan kirjoittamiseen ja ajatteluun!

En tiedä, kuinka aktiivisesti tulen kirjoittamaan loppuvuonna, mutta pyrin ainakin säännöllisempään julkaisurytmiin kuin aiemmin tänä vuonna! Formula 1 -julkaisut ovat tähän mennessä olleet säännöllisin julkaisuni niiden luonteen vuoksi. Tarkoitukseni olisi kirjoittaa vielä nyt loppuvuodesta pelaamistani peleistä, katsomistani sarjoista ja leffoista sekä tottakai joulufiilistelystä! Luova Lokakuu -inspiraatiohaaste muistutti jälleen, kuinka paljon nautin kirjoittamisesta – ja että kirjoittamiseen on helpompi tarttua, kun on vähän aikapainetta. Haaste on nyt valmis, ja odotan innolla loppuvuoden tekstien kirjoittamista ja inspiroitumista!

Kaikki Luova Lokakuu -tekstit löytyvät omasta kategoriastaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s