Rakkauskirje Koju Film Companylle

Suurin osa ihmisistä luo päässään kuvan siitä, millainen olisi täydellinen elämä. Minun täydellisessä elämässäni osaan olla onnellinen pienistäkin asioista, matkustan paljon, kulutan kulttuuria täysin sydämin, rakastan ja olen rakastettu, ympärilläni on pitkälti elämäni tämänhetkiset ystävät, ja olen oman alan töissä.

Olen onnekkaassa asemassa siinä, että olen hyvin lähellä suurta haavekuvaani. Yksi tärkeimmistä vaikuttajista tähän on nykyinen työpaikkani, Koju Film Company, jossa aloitin harjoittelijana maaliskuun lopulla. Koju on tarjonnut minulle mahdollisuuden näyttää taitoni mediatuotannon parissa, ja luottamus, jota sain harjoittelun ensimmäisestä päivästä lähtien, valoi minuun uskoa siitä, että olen oikeassa paikassa ja oikealla alalla. Kuukausi harjoittelussa Kojulla oli palkitsevimpia kokemuksia media-alalla yhdessä viime vuonna tekemieni lopputyöprojektien kanssa. Olen onnellinen siitä, että sain tarjouksen jatkaa Kojulla projektiluontoisesti, ja tällä hetkellä inspiraationi sykkii työn alla olevan musiikkivideon parissa.

Mikään ei motivoi ihmistä niin paljon kuin se, että saa tehdä rakastamaansa työtä ja kokea, että on oikeasti hyvä siinä. Koju Film Company on tarjonnut minulle tämän tunteen. Kojulla työskentelen rentojen ammattilaisten kanssa lämpimässä työympäristössä ja yhdessä teemme laadukasta mediaa erilaisille asiakkaille. Ennen harjoitteluani olin hukassa sen suhteen, mitä tulevaisuus toisi tullessaan, mutta Kojulla sain varmuutta sekä omaan työskentelyyni että tulevaisuuden suunnitelmiini. Olen päässyt näkemään lähietäisyydeltä, kuinka kunnioittamani alan tekijät työskentelevät yrityksensä parissa, ja mikä parasta – olen päässyt olemaan osa tätä. Olen ollut mukana tekemässä mainoksia, livestreameja ja musiikkivideoita. Olen toiminut apulaisohjaajana, kuvaussihteerinä, tuotantoassistenttina, rekvisitöörinä, lista jatkuu edelleen. Koju on antanut minulle mahdollisuuden kehittyä media-alan työntekijänä ja ihmisenä, mistä olen hyvin kiitollinen.

Nyt harjoittelussa Kojulla aloitti tuttavani, jonka kanssa minulla klikkasi heti, ja jonka kanssa kävin hänen ensimmäisenä työpäivänään syvällisen keskustelun alastamme ja kokemuksistamme tuottajina. Samankaltaiset sielut päätyvät samoille aloille.

Tässä on hyvä, tähän jään. Lisää Koju Film Companysta: http://kojufilm.com/

Tiedosto_000.jpeg
Veikkaus järjesti ennätyksellisen Eurojackpot-voiton kunniaksi Tampereella ilotulituksen, jonka Koju Film Company taltioi.

”When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you’ll be successful.” – Eric Thomas

Save

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s