Nuoria onnistujia

Tänään vietettiin tuottamaani tapahtumaa Nuoret Onnistujat, joka keräsi TAMKin juhlasaliin 600 opiskelijaa kuulemaan monitaituri Roope Salmisen ja VR-ohjaaja Jannicke Mikkelsenin tarinat. Olen työstänyt tapahtumaa viime keväästä, ja nyt olo on onnellinen ja huojentunut. Kaikki meni mainiosti!

IMG_5976.JPG

Tapahtumatuottajana olen onnellinen. Nuoret Onnistujat etenee hyvin, tupa on täynnä ja esiintyminen sujuu. Meillä on upeat puhujat Jannicke Mikkelsen ja Roope Salminen.

Ihmisenä olen liikuttunut. Edessäni puhui omalla alallani oleva menestynyt nainen Jannicke, joka on tehnyt historiaa Queenin 360-musiikkivideollaan. Suuri kunnioitus Queenia ja mestaria Freddieta kohtaan. Seuraavana puhui Roope, joka on sydämellinen, hauska ja rento tyyppi. Fanityttöilen ehkä vähän sisäisesti.

Kiitos meidän uskomattomalle y-tiimille. Me tehtiin tää!

Jannicke Mikkelsen (NOR) kertoi ohjaamastaan VR-konserttivideosta ”VR The Champions” (Queen + Adam Lambert), joka on maailman ensimmäinen 360° 3D live-konserttivideo. Jannicken puhe oli inspiroiva ja VR-maailmaa havainnollistava. Pääsin katsomaan hänen teostaan VR-laseilla, ja kokemus oli aivan uskomaton!

IMG_6016.JPG
Jannicke Mikkelsen

Roope Salminen oli livenä rento, hurmaava ja hyvin avoin ja ystävällinen. Muusikon imagoon kuuluu tietynlainen röyhkeys, mutta se ei näkynyt ollenkaan Roopen käytöksessä. Hän jutteli mukavia, otti osallistujien kanssa kuvia ja vaihteli yhteystietoja opiskelijoiden kanssa yhteistyömahdollisuuksia solmien. Myönnän jännittäneeni ensimmäistä puhelua ja tapaamista hänen hostinaan, mutta meininki oli niin rentoa, että unohti puhuvansa yhden Suomen kirkkaimmista tähdistä kanssa. Roopen puhe oli hyvällä tavalla arkinen, tarinoiva ja hauska. Hän kertoi kokemuksistaan ja matkastaan musiikin ja television maailmassa.

IMG_6048.JPG
Roope Salminen

Pääsimme esittelemään Y-kampusta suurelle joukolle opiskelijoita ja osa heistä tuli jälkikäteen tiedustelemaan, miten pääsisi mukaan toimintaan. Tehtävä siis suoritettu!

IMG_6109.JPG

Nuoret Onnistujat sujui ilman ihmeellisempiä säätöjä. Tekniikka leikki kanssamme, puhujat olivat taidokkaita ja kiinnostavia, yleisö osallistui ja nautti. Koen, että ehkäpä tapahtumatuottajana minäkin olen nuori onnistuja.

rs.png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s