Arkielämää: Missä menen?

Kiirettä on pitänyt ja täällä on ollut hetken hiljaisempaa, mutta lupaan, että se on vain väliaikaista! Tulossa on postauksia minua innostavista aiheista, kuten harrastuksista, ideologioista ja kulttuurista. Ajattelin kuitenkin selventää, mitä kaikkea olen puuhastellut.

Töissä olen kuvannut ja editoinut haastatteluja ja aftermovieita. Kävin Helsingissä kuvaamassa Y-kampus-harjoitteluani varten haastattelun, joka käsitteli palvelumuotoilua. Haastateltavana oli yrittäjä Satu Heikinheimo, jonka työ inspiroi minua suuresti. Olen kiitollinen joka päivä siitä, että pääsen töissäni ja opiskelijakuntakentällä kohtaamaan vahvoja menestyviä naisia.

pic.jpg

Järjestin Nuoret Onnistujat -tapahtuman, josta kirjoitin jo postauksen.

IMG_6107

Olen viettänyt serkkuni kanssa Suklaailtaa, josta tulee piakkoin oma postaus. Osallistuin ensimmäistä kertaa Tampereen ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden Hervannan Hum*la Hyppelyyn, jossa kierrettiin hervantalaisia baareja. Olen käynyt myös frisbeegolfaamassa.

Opiskelijakuntakentällä on työn täytteinen kausi, kun Suomen opiskelijakuntien liiton liittokokous lähestyy. Olemme pyöritelleet toimintasuunnitelmaa ja talousarviota sekä osallistuneet erilaisiin tapahtumiin. Tällä hetkellä olen Jyväskylässä puheenjohtajien ja toiminnanjohtajien seminaarissa.

samok.jpg
”Vieraana kävi myös vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto. Päivien aikana keskustelussa muun muassa yhteinen korkeakoululaki, YTHS sekä SAMOKin palvelut.” Kuva: https://www.facebook.com/SAMOK.FIN/photos

Kohta kiireet vähenevät, ja voin keskittyä blogiin enemmän! Sitä odotellessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s