Jouluaskartelukurssin tuotoksia

Tänä syystalvena osallistuin serkkuni kanssa Tampereen seudun työväenopiston jouluaskartelukurssille. Olemme molemmat joulumielisiä ja aloitimme marraskuussa joulusesongin, joten tämä kurssi osui täydelliseen ajankohtaan! Ohessa joulukurssin tuotoksiani!

Ensimmäinen tunti

Ensimmäisellä askartelutunnilla fiilistelimme joulua ja pohdimme, millä voisimme aloittaa jouluaskartelun. Itse innostuin mallina olevista piparkakkuhahmoista, jotka olivat pehmeitä ja käteensopivia. Tein itseni ja poikaystäväni piparkakkuhahmoina.

Toinen tunti

Toisella askartelutunnilla olin tehokas: koristelin jouluisen kynttilän, tein itselleni tonttuhatun ja askartelin koristepallon.

Kolmas tunti

Kolmannella tunnilla askartelin joulukortteja, joissa yhdistelin tekstiilejä ja kartonkia. Aloitin ikkunaan tulevan lumitähden, jota taiteltiin paksuista paperinauhoista.

Neljäs tunti

Kärsivällisyyden kehitystunti! Jatkoin lumitähden tekemistä ja sain sen valmiiksi. Lisäksi askartelimme serkkuni kanssa kartongista taiteltavia tähtiä (alla kuvassa mustakultainen tähti, kehystettynä narulla). Tähden taitteluun meni kaksi tuntia.

Viides ja viimeinen tunti

Viimeisellä tunnilla halusin palata ompelukoneen ja saumurin ääreen. Tein minulle ja poikaystävälleni joulusukat, joissa on karvapehmusteet varressa. Lisäksi tein pienen pussukan, joka tuli yhteen poikaystäväni lahjoista.


Suosittelen vahvasti työväen opiston kursseja! Itse aion jatkossa tiirailla, millaista kädentaitojen tarjontaa opistolla on tarjottavana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s