Juhlistamassa 105-vuotiasta Tamkoa

Sain kunnian toimia opiskelijakunta Tamkon 105-vuosijuhlien pääjärjestäjänä. Juhlia rakennettiin yhdessä Tamkon hallituksen kanssa useampi kuukausi, ja viime lauantaina 18.11. oli viimein h-hetki. Kaikki valmisteluihin liittynyt stressi ja jännitys unohtui, kun juhlistimme 80-hengen seurueella 105-vuotiaan opiskelijakuntamme taivalta Komediateatterin kattokruunun alla.

Juhliin kutsuttiin Tamkon yhteistyökumppaneita, vanhoja toimijoita, toisten opiskelijakuntien edustajia sekä jäseniämme. Ilta oli unohtumaton kokemus ystävien kanssa, ja kuulimme kauniita onnittelupuheita sekä vierailta että kunniavierailta, kuten eduskunnan toinen varapuhemies Arto Satonen ja Tampereen ammattikorkeakoulun rehtori Markku Lahtinen. Juhlia oli ikuistamassa Royal Photographyn Jarkko Laine, joka taikoi meille sadoittain upeita kuvia muistoksi juhlista.

Vuosijuhlissa nautittiin alkuruoalla lohta ja parmankinkkua useilla salaateilla, kuten italialainen vihersalaatti ja paholaisen salaatti katkaravuista, pääruoalla häränrintaa ja piparjuurikastiketta sekä juustoisia kermaperunoita ja jälkiruoalla ihanaa mangomoussekakkua. Ruoka oli suussasulavaa eikä juotavastakaan ollut puute.

Eniten vuosijuhlissa nautin siitä, kuinka se keräsi yhteen minulle rakkaita ihmisiä, jotka ovat tehneet Tamko-taipaleestani ikimuistoisen ja niin uskomattoman rakkaan. Tamkon hallitus 2017 lausui laatimani esittelyrunon, jossa kerroimme vieraillemme, mitä toiminnassamme on tapahtunut kuluvana vuonna. Juhlissa esiintyivät Marti & Juke, jotka lauloivat innolla mukana ja säestivät myös lauluvihkomme kappaleita.

Tamkon 105-vuosijuhlat jäävät elämään yhtenä Tamko-vuoteni kohokohdista. Olen suunnattoman ylpeä Tamkosta, hallituksestamme ja ehkä jopa myös itsestäni. Tamkon hallituksen varapuheenjohtaja 2017 kiittää ja kuittaa!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s