Elämäni vuosi

Opiskelija-aktiivien suista kuulee usein, kuinka luottamustoimintavuosi on ollut heidän ”elämänsä vuosi”. Niin kuulee myös minulta vuodesta 2017, joka oli elämäni kamalin ja ihanin vuosi. Vieläkin on vaikeaa käsittää, kuinka samaan vuoteen on mahtunut niin paljon surua, pahaa oloa, draamaa ja masennusta, ja toisaalta taas onnea, rakkautta, iloa ja naurua. 2017 jää mieleeni eniten kasvun ja henkilökohtaisten muutosten vuotena, enkä vaihtaisi yhtäkään kokemusta pois. Joitakin asioita olisi voinut tehdä toisin, mutta niistä opittiin, ja se lienee tärkeintä.

Valmistuin Tampereen ammattikorkeakoulusta medianomiksi, erikoistumisena käsikirjoittaminen ja tuottaminen. 4,5 vuotta TTVO:lla opetti paljon, toi minut askeleen lähemmäs unelmiani ja antoi elämääni upeita ihmisiä, joista on tullut minulle hyvin rakkaita. Kiitos näistä vuosista, EloTV13, kentällä tavataan!

Opinnäytetyöni työhyvinvoinnista ja apulaisohjauksesta pääset lukemaan täältä.

Vuoden 2017 tekivät ympäröimäni ihmiset. Asuin minulle uskomattoman rakkaiden ihmisten kanssa kommuunissa, jonka arjen täyttivät elokuvien teko ja katsominen, pelit, kissat ja vahvat ystävyyssuhteet. Vietin 23-syntymäpäiviäni rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Vietin aikaa ystävien kanssa kahvitellen, hengaillen, juhlien ja jutellen niin hyvistä kuin huonoista asioista. Toivon, että olisin viettänyt enemmän aikaa sukulaisten kanssa, mutta tämän aion korjata tänä vuonna. Vietimme 10:ttä suklaailtaa serkkuni kanssa. Sain uusia ystäviä ja uskon, että nykyinen ystäväpiirini pysyy elämässäni pitkään.

Asuin aivan ihanien kissojen kanssa ja vieroituin näin allergiastani. Naapurissani asuu lisää upeita kissoja. Tapasin ensimmäistä kertaa lempieläimiäni alpakoita ja kohtasin kymmenittäin koiria. Alamme kihlattuni kanssa säästää corgia varten.

Sukelsin työelämään media-alan harjoittelupaikkojen myötä. Pääsin Koju Film Companylle tuotantoassistentiksi ja Y-kampukselle viestintäharjoittelijaksi. Kojulla olen päässyt tekemään mainoksia ja musiikkivideoita ja nähnyt, millainen unelma-alani on käytännössä. Odotan innolla tulevia tuotantoja ja niiden tuomia mahdollisuuksia! Y-kampuksella olen järjestänyt tapahtumia, rakastunut graafiseen suunnitteluun ja löytänyt intohimon viestintään ja markkinointiin. 2017 toi minulle myös uuden ystävän ja työtoverin, joka on inspiroivimpia ja vahvimpia naisia, mitä olen tavannut. Hänet aion pitää elämässäni pitkään. Kiitos Anna tästä vuodesta!

En olisi tässä ilman opiskelijakunta Tamkoa ja kulunutta hallitusvuotta. Tamko toi elämääni hienoja ja rakkaita ihmisiä, jotka ovat tehneet tästä vuodesta ikimuistoisen. Olen päässyt toimimaan opiskelijakunnan hallituksen varapuheenjohtajana, järjestämään tapahtumia, olemaan osana ensimmäisen vuoden opiskelijoiden ryhmäyttämistä ja aktivoimista, ollut osana useita yhteisöjä ja auttanut lukuisia ihmisiä. Olen saanut uuden perheen. Kiitos vuodesta 2017 Verna, Jarno, Paula, Arttu, Hanna, Liisa, Roope, Aleksi ja Vesku, sekä hallitusvuoteni työntekijät Tomi, Nelli, Hansu, Ilona, Petri ja Katriina.

Palautin Veskun kanssa Tamkon saunalta vuoden mittaan yhteensä 12 155 pulloa ja tölkkiä. Sarjapullonpalauttajan voinee lisätä nyt CV:hen?

Olen päässyt edustamaan vuosijuhliin, seminaareihin ja yhden presidentin hautajaisiin. Mikään tästä ei olisi ollut mahdollista ilman Tamkoa. Olen tutustunut opiskelijakunta-aktiiveihin ympäri Suomen ja saanut paljon kavereita ja tuttavuuksia. Olen niin kiitollinen.

2017 aloin harrastaa urheilua. Olen vielä aloitelija sekä maastopyöräilyssä että frisbeegolfissa, mutta aion hioa taitojani molemmissa tänä vuonna. Aion myös löytää uusia mieluisia harrastuksia liikunnan parissa.

2017 ei ollut helppo vuosi. Vuoden alussa en ollut terve, en ole vieläkään. Mutta voin paljon paremmin nyt kuin samaan aikaan viime vuonna. Teen jatkuvasti töitä onnellisuuden, tasapainon ja mielenterveyden vaalimisen eteen. Kun 2018 päättyy, uskon voivani sanoa, että olen terve ja hyvinvoiva. Kykyni rakastaa itseäni on aina ollut vahva ja aion saada sen kaiken takaisin tänä vuonna.

2017 toi minulle rakkauden. Ystävyys ja hallitustoverius syventyi alkuvuodesta ja nyt asun ihanan ihmisen kanssa kotoisassa kaksiossa. Olemme kihloissa, ja oloni on rakastettu joka ikinen päivä. Rakastan häntä joka päivä enemmän ja olen onnellinen, että osuin kerralla siihen oikeaan. Vuosi sitten tähän aikaan en olisi ikinä uskonut, että voisin olla näin onnekas. En olisi vuosi sitten uskonut, että voisin olla näin rakastettu. Kiitos Vesku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s