Hei hei mitä kuuluu?

Työn alla on monta aikaa ja ajatustyötä vaativaa blogitekstiä, kuten ehdottamienne kauhuelokuvien arvostelupostaus sekä viimeisimmät kokemukseni Resident Evil – Code: Veronicasta. Jatkan myös feminististä linjaani Inspiroivat naiset -sarjalla sekä aloitan uuden blogitekstisarjan, joka pureutuu siihen, mitä aiheita feministinä koen olevan tärkeää käsitellä. Näin viikon aluksi ajattelin kuitenkin valottaa niinkin kevyttää asiaa, kuin mitä alkuvuonna on tapahtunut.


Tammikuu oli hiljainen. Tein freelancerina graafisia töitä, tuotantokoordinaattorin hommia sekä osallistuin Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjan #SiksiPekka -grafiikoiden toteutukseen. Lisäksi järjestin valmistujaisjulat suvun kesken Uuraisilla lapsuudenkodissani.

Vapaa-aika on kulunut ruudun ääressä, joko nostalgisesti Pokémonin ensimmäistä kautta katsellen (hylätty Charmander meni tunteisiin ja suoraan kyynelkanaviin) tai konsolin ohjain kädessä. Olen pelaillut Uncharted: The Lost Legacyn, aloittanut Until Dawnin ja melkein läpäissyt Resident Evil: Code Veronican. Lisäksi olemme viettäneet paljon aikaa Borderlands 2 – True Vaulthunter Moden kanssa Xboxilla.

Helmikuu on puolestaan ollut vauhdikas. Täytin 24 ja pidin syntymäpäiväjuhlat, joita valmistellessa kaupan kassa luuli kyseessä olevan lastenkutsut. Teemana oli hassut hatut, koska kuten kaikki varmaankin tietävät, minulla on useimmiten päässä aina hattu. Kiitos kaikille rakkaille ikimuistoisista juhlista! Unohdin (taas) pyytää ryhmäkuvaa, kun kaikki vieraat olivat vielä paikalla. Someday!

Olen aidosti innostunut liikunnasta! Kyseessä ei ole(kaan) klassinen uudenvuoden lupaus liikkua enemmän! Aloitin Äkkilähtö kesäkuntoon -nimisen liikuntakurssin, jota vetävät kaksi Proakatemian Motive-hyvinvointitiimin fysioterapeuttiopiskelijaa. En ole koskaan ollut näin halukas liikkumaan, suorastaan hingun päästä treeneihin, joita meillä on kaksi viikossa! Onneksi pääsin mukaan myös jatkokurssille ja liikkumisen ilo saa jatkua koko kevään! Sain kihlatultani Veskulta syntymäpäivälahjaksi aktiivisuusrannekkeen, jonka avulla voin seurata aktiivisuuttani, sykettäni treenien aikana sekä uneni kestoa ja laatua. Liikkumisesta ja sen seurannasta oma postaus tulossa!

Viime viikonloppuna kävimme Veskun kanssa pääkaupunkiseudun vihreiden opiskelija- ja nuorisojärjestöjen järjestämillä Vihreillä Sitseillä, joiden teemana olivat yksisarviset ja glitter! Oli oikein hauskaa matkustaa metrolla glitterisinä yksisarvisina ja matkassa yksisarviskeppihevonen Koppoti! Keskimmäisessä kuvassa sitsien vierustoverini Valtteri, jonka kanssa emme olleet koordinoineet asuvalintoja. Sitseillä oli ihana vihreä ilmapiiri ja siellä raikui Ultra Bra!

Kuten moni on varmasti kuullut tai huomannut somesta, aloitin viime viikolla Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamyn viestintäasiantuntijana. Olen uudesta työstäni todella innoissani, sillä pääsen tekemään mm. somemarkkinointia, edunvalvontaviestintää ja graafisia töitä sekä taittoa! Odotan innolla, mitä vuosi Tamylla tuo tullessaan! Kirjoitan enemmän aiheesta, jahka pääsen talon tavoille ja kunnolla työn makuun!

tamy.PNG

Mitä teille kuuluu, lukijat? Mistä haluaisitte kuulla lisää elämässäni? Olisi hauskaa kirjoittaa enemmän ajankohtaisista asioista ja omista mielipiteistäni. Mistä haluatte minun kirjoittavan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s