Ensimmäinen viikko koiranomistajana

5.5.2018 perheesemme liittyi corginpentu Pulla, joka on nyt asunut kanssamme kokonaisen viikon. Pulla kuuluu seitsemän pennun yllätyspentueeseen, jonka juuret ovat Imatralla. Viikko sitten ajoimme Veskun kanssa ensimmäistä kertaa niin itään hakemaan pentua kotiin ja pääsimme tapaamaan hänet ensimmäistä kertaa. Automatka kotiin sujui hyvin, ja Pulla on sopeutunut loistavasti kotiimme.

IMG_2150

Pulla on reipas, utelias ja tomera pentu, joka rakastaa tutustua uusiin ihmisiin ja eläimiin. Olemme yllättyneitä siitä, kuinka rohkeasti ja aktiivisesti Pulla on lähtenyt tutustumaan ympäristöönsä. Hän tuntuu myös kiintyneen meihin vahvasti, ja hän osaa hakea meistä turvaa kiipeämällä syliin esimerkiksi kuultuaan pelottavien moottoripyörien ääniä. Pulla on suuri ja valloittava persoona. Hän on tottelevainen, nokkela ja suojeleva.

Kuten pennut yleensä, Pulla nukkuu paljon. Kun hän on hereillä, hän on täynnä pentuenergiaa ja leikkii innokkaasti vinkuvien purulelujensa ja meidän kanssa. Hampaiden vaihtuminen lähestyy, joten Pullalla on tällä hetkellä uhmaikä, ja hän kokeilee, mitä kaikkea hän voisi yrittää näykkiä ja kokeilla pentuhampaitaan. Isovarpaat ovat suuri suosikki. Toki näykkiminen johtunee myös paimenvietistä.

Pulla on pentueen pienin, ja se on hänen huomattavimpia piirteitään. Hän painaa nyt 2.3kg, ja kaikkien kadulla vastaantulevien ensimmäinen reaktio on ”Onpa hän pieni!”. Pulla kasvaa täysikokoiseksi todennäköisesti 10-12 kuukaudessa. Pullan turkki on pehmoinen ja se tulee muuttumaan karheammaksi hänen kasvaessaan. Corgit uusivat turkkiaan pari kertaa vuodessa, ja Pulla pysyy turkkinsa ominaisuuksien avuksi puhtaana ulkona temmeltäessä.

Pullan suurin vihollinen ovat hänen valjaansa, joita ei ole kivaa pukea, koska hänen päänsä menee valjaiden läpi ja hänen suuret corgikorvansa joutuvat hetkellisesti lyttyyn. Pulla on totutellut valjaisiin, ja nyt pukeminen onnistuu jo hyvin. Pulla on yllättävän sisäsiisti, mutta vahinkoja sattuu. Yöt Pulla nukkuu jo todella hyvin!

Pullan seikkailuja voi seurata Instagramissa @pullathecorgi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s