Pelagon kyydissä kilometrikisaan

Olen erittäin innoissani alkavasta kesästä, sillä hankin juuri uuden kaupunkipyörän, jolla rullailla menemään! Pyörä on korallinpunainen Pelago Airisto Street, jonka hankin Pyöräkauppa Keskiöstä. Airisto Street on vakaa ja kevyt kaupunkipyörä, jolla on hyvä taittaa työmatkaa ja pidempääkin reissua. Pyörä on yhdeksänvaihteinen ja siinä on (erittäin) tehokkaat jarrut. Minulla on pyörässä Pelago Rasket, joka on ruostumatonta terästä oleva kori. Yllätyin siitä, kuinka paljon koriin oikeasti mahtuu, etenkin verrattuna aiemman pyöräni koriin!

Olen nyt kahden onnellisen pyörän omistaja! Pelagolla on hyvä taittaa työmatkaa ja arkipyöräillä, kun taas fatbikella pääsen maastoon ja seikkailemaan!

Olen fiiliksissä uudesta pyörästä myös siksi, että osallistumme työporukalla Kilometrikisaan, joka on leikkimielinen pyöräilykilpailu yhteisöille. Tällä hetkellä joukkueessamme on kahdeksan polkijaa ja olen sijalla neljä 37,8 kilometrillä ja neljällä ajopäivällä. Kilpailu ja yhteisöllisyys ovat vahvoja motivaattoreita pyöräilyyn, ainakin itselleni!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s