Toukokuun suosikit

Toukokuussa löytyi muutamia mahtavia suosikkeja!

Trixie-portaat

45D8EB01-95C2-4F42-B6CB-255334215C46.jpg

Pullalle on tärkeää päästä itsenäisesti kulkemaan sänkyyn pötköttämään, mutta myös lattialle jäähdyttelemään, joten kun huomasimme, että uusi sänkymme on hänelle liian korkea, alkoi portaiden metsästys. Löysimme koiravaruste.fi-sivustolta säädettävät Trixie-portaat koirille, jotka ovat osoittautuneet aivan mahtavaksi ostokseksi! Portaat ovat valkoista MDF-levyä ja ne on päällystetty tumman harmaalla huopakankaalla, joten ne sopivat myös sisustukseemme. Portaiden korkeuden saa säädettyä kolmelle tasolle (40, 44 ja 47 cm), joista keskimmäisin taso on Pullalle paras.

Bistro Venla

66B972AA-76C8-4E3F-BABC-75E868F0804E.jpg

Bistro Venla sijaitsee Kauppakadulla ja se on aivan ihana paikka! Bistro Venla on kodikas ravintola, joka jatkuu rakennuksen sisäpihalle suloiselle sisäterassille. Söin siellä lämpimän pastasalaatin vuohenjuustolla, joka oli todella hyvää ja riittoisaa! Juomana nautin alkoholittoman mansikkamargaritan, jonka saa myös alkoholillisena. Vahva suositus!

Pelago Airisto Street

IMG_3201

Uusi pyöräni on niin ihana, että kirjoitin siitä jo oman blogipostauksenkin!

Mac Bling Thing Liquid Lipcolour

IMG_3583.png

Kesän kunniaksi halusin uuden kirkkaan huulipunan, ja työkaverin kanssa meikkishoppaillessa vastaan tuli ihana Macin Bling Thing Liquid Lipcolour kirkkaan pinkissä sävyssä Commotion motion. Huulipunassa on reilusti metallinhohtoa ja glitteriä, ja olen aivan rakastunut siihen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s