Kesäkuulumisia

Yksi kesälle luomani Bucket listin kohdista oli kirjoittaa kesän aikana aiempaa enemmän blogiin, mutta nyt tilannetta tarkastellessani huomasin, että kirjoitin sen sijaan entistä vähemmän. Syynä lienee rauhallinen kotikesä, johon toki kuului muutama ikimuistoinen reissu, mutta suurimmilta osin treffit sohvan ja vaihtelevan pelin kanssa. Päivät kuluivat levollisesti Pullan kanssa Veskun ollessa kesätöissä.

Kesän aloitti Corgien rantapäivä, josta kirjoitinkin oman postauksen ja teimme videon. Arkena näin ystäviä lounaiden, päivällisten ja palaverien merkeissä. Hurahdin ristikoihin – etenkin tavuristikot ovat parasta, vaikka tavuttaminen ei miellytäkään minua visuaalisesti. Työkaverien kanssa suunniteltu kauhupeli-ilta vaihtui Resident evil 7 ja paahtoleipäsimulaattori -illaksi. (Sivuhuomio: Jos et ole kokenut I am breadin upeutta, tee itsellesi palvelus ja hanki se nyt.)

Tänä kesänä kävin ensimmäistä kertaa SuomiAreenassa, joka on vuosittainen yhteiskunnallinen keskustelu- ja verkostoitumistapahtuma Porissa. Olen ikikiitollinen siitä, että olen töissä paikassa, joka antaa mahdollisuuksia osallistua tällaisiin vaikuttamistapahtumiin ihan työn puolesta, ja innoissani siitä, että voin tehdä niin mahtavien työkaverieni kanssa. SuomiAreenan tärkein agendamme oli nostaa keskusteluun opiskelijoiden toimeentulotilannetta ja tähän liittyvää ylioppilasliikkeen #miinuksellemeni-kampanjaa. Törmäsin myös pitkästä aikaa muutamiin opiskelijakunta-aktiiveihin ja vihreisiin ystäviin. Kaikin puolin SuomiAreena oli kesän kohokohta: täydellinen kombinaatio työtä, vaikuttamista ja viestintää sekä toistaalta yhdessäoloa, jäätelöä ja kesäisen Kokemäenjoen rannalla istuskelua ystävien kanssa.

SuomiAreenan jälkeen kesäflunssa iski. Selviydyin kuitenkin seuraavaksi viikonlopuksi Ouluun, jossa elämäni toinen Qstock-festivaali odotti. Qstock olisi ollut huomattavasti miellyttävämpi kokemus, jos ei olisi ollut niin kamala helle. Ensiaputeltalta kuitenkin vältyttiin, ja sen sijaan nautimme muun muassa Kalevauva.fi:stä Sirkusteltassa ja Airbournesta mojitoämpäri kädessä. Kohokohtia olivat Sannin ja 30 seconds to Marsin keikat.

Kesään mahtui myös urheilua, kun kävimme Veskun kanssa seikkailemassa lähimaastoissa ja frisbeegolfaamassa Nokialla.

Heinäkuun lopulla koitti paluu töihin, ja olin todella innoissani! Syksyisessä ylioppilaskunnassa on tekemisen meininkiä, vaikka ensimmäiset viikot ovatkin olleet rauhallisia ja rentoja. Akut on ladattu, ja olen valmis oven takana koputteleviin orientaatioviikkoihin ja syksyn tapahtumiin ja haasteisiin! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s