Luova Lokakuu – Toive

Tämän päivän inspiraatiohaasteen sana on toive, ja ajattelin vastata osaltani ikuisuuskysymykseen ”Mitä toivoisit, jos saisit kolme toivetta?”. Toive ei perinteisesti saa olla lisää toiveita tai rahaa, ja koska luonnollisesti toivon maailmanrauhaa ja nälänhädän ja köyhyyden poistumista, en listaa niitäkään.

1. Terveys

Olen pitänyt aiemmin terveyttä itsestäänselvyytenä, ja nyt olen kantapään kautta oppinut, että sitä se ei todellakaan ole. Ensimmäisenä toivoisin terveyttä ja pitkää ikää itselleni ja läheisilleni – etenkin Pullalle.

2. Kirjat

Suurin haaveeni pienestä pitäen on ollut, että jokin kirjoittamistani kirjoista joskus julkaistaisiin. Toivon, että jonain päivänä voin kutsua itseäni ammattikirjailijaksi.

3. Pysyvyys

Olen tällä hetkellä hyvin onnellinen elämässäni: minulla on ihana työpaikka, rakkaita ihmisiä ympärilläni, ihana perhe ja mielekkäitä harrastuksia. Toivon, että asiat voisivat jatkua näin, ja että elämäni ihmiset pysyisivät siinä mahdollisimman pitkään.


Mitä itse toivoisit, jos saisit kolme toivetta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s