Luova Lokakuu – Lukko

Luovaa Lokakuuta on viikko jäljellä! Päivän sana on lukko, ja jaan vastikään muuttuneen kokemukseni suhteessa lukkoihin.

Kun Pulla muutti meille, minusta tuli paljon tarkempi oven lukitsemisem kanssa. Lähden mielelläni kotoa aamulla ensimmäisenä, koska jos lähden vasta Veskun jälkeen, minulla on vastuu varmasti lukita ovi. Tarkistan poistuessani monta kertaa, että ovi tulee varmasti lukkoon. Usein minua jää vaivaamaan, lukitsinko todella oven. Myös hella vaivaa usein – ennen oven lukitsemista pääsee useasti tarkistamaan, ettei se hella vaan jää päälle. Monella on varmasti samankaltaisia tuntemuksia etenkin kahvinkeittimien kanssa – meillä ei onneksi sähkövarusteista kahvinkeitintä ole. Siinäpä olisi taas yksi asia tarkistettavaksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s