Luova Lokakuu – Istuin

Ehkä erikoisin Luovan Lokakuun sana tähän mennessä on istuin. Kumma kyllä se herätti minussa oitis ajatuksen, joskin varsin erikoisen sellaisen. Minun suosikkijaksoni Muumilaakson tarinoissa on Tuoli, eli jakso, jossa Muumipapan tuoli hajoaa, ja koko Muumilaakson väki kokoontuu Muumitalolle erikoisten tuolien kanssa tarjoamaan papalle uutta tuolia. En muista tarkalleen jakson kulkua, mutta sen muistamisesta tuli minulle lämmin ja hyvä mieli.

Muumipappa on myös lempimuumihahmoni. Hän on pohdiskeleva kirjailija, mutta myös rohkea seikkailija. Olemme Muumipapan kanssa molemmat myös hienojen hattujen ystäviä. Näin perjantai-iltana ajattelin vain kertoa teille, että Muumipappa on hieno mies.

Minä tunsin itseni niin onnelliseksi, etten edes pelännyt tämän hetken menevän ohi. – Muumipappa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s