Luova Lokakuu – Uni

Luova Lokakuu -inspiraatiohaaste päättyy tänään! Viimeinen sana on uni, ja se tuntuu hyvältä, sillä nukuin viime yönä paremmin kuin hyvin pitkään aikaan!

Minulle hyvän unen avaimia ovat stressittömyys ja rauhallinen olotila sekä viileä huone ja paksut peitot. Nukun kahden peiton ja kahden tyynyn kanssa, ja rakastan sitä, kun voin käpertyä kuohkeiden peittojen alle nukkumaan. Paremman unen takaisi vielä se, että en käyttäisi puhelinta hetkiä ennen nukkumaanmenoa, ja yritänkin opetella siitä haitallisesta tavasta pois.

IMG_4553.JPG
Koska Pulla on alkanut käpertyä viereen nukkumaan, on meillä aina karvainen pieni tuhisija vieressä. ♡

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin on hyvä päättää Luova lokakuu! Tämä haaste auttoi rutinoitumaan kirjoittamiseen enemmän ja uskon, että sen toteuttaminen auttaa marraskuun blogikirjoitusten aikatauluttamisessa. Lokakuu oli itselleni vuoden kiireisin kuu tähän mennessä, joten olen ylpeä siitä, että suoriuduin haasteesta jokseenkin kunniallisesti! Kohti uusia blogitekstejä, inspiraatioita ja haasteita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s