Alkuvuoden arkea

Vuosi 2021 on kohdellut olosuhteisiin nähden tähän mennessä allan hyvin! Tammikuu oli tapahtumarikas ja täynnä kaikkea uutta ja ihanaa!

Vietimme joululoman lopun myöhäisellä vihkimatkalla hotelli Lillanissa Nekalassa. Saimme ihanilta työkavereiltani lahjakortin, ja sillä katettiin kylpyammeellinen huone, kuuden ruokalajin illallinen ja aamiainen sänkyyn! Miniloma oli rentouttava ja tunnelmallinen, ja suosittelen ehdottomasti käymään Lillanissa syömässä tai yöpymässä!

Vuoden alku on ylioppilaskunnassa perehdytysten ja tutustumisen aikaa, kun uusi hallitus aloittaa työnsä. Perehdytysten ja koulutusten pitäminen on hauskaa ja tuo joka kerta uusia näkökulmia ja ideoita oman työn toteuttamiseen. Toimin ensimmäistä kertaa työsuojeluvaltuutettuna, joten olen itsekin saanut osani perehdytyksistä ja uuden oppimisesta!

Vapaa-ajalla olen tutustunut uusiin sarjoihin ja peleihin, mutta myös jatkanut vanhojen tuttujen parissa. Katsoimme Veskun kanssa The Mandalorianin kahden päivän aikana ja ihastuin sarjaan kovin. Tästä johtuen olen popittanut tämän Baby Yoda -biisin introa turhankin paljon. Baby Yodasta puheen ollen, tämä söpöliini on tämän kauden Fortniten Battle Passin 100 levelin palkinto, jonka sain hankittua itselleni monen pelitunnin jälkeen tammikuun loppupuolella.

Olen pelannut Fortniten, Resident Evil 0:n ja Pathologicin lisäksi D&D:tä ja uutena tuttavuutena toimintaroolipeliä Genshin Impactia. Lisäksi korttipelit ovat nostaneet päätään, ja olemme pelanneet yhdellä porukalla Unstable Unicornsia, The Voting Gamea ja Pick your poisonia. Pelaaminen on ollut pääroolissa vapaa-ajalla, mutta olen myös lukenut, bujoillut ja ulkoillut Pullan kanssa.

Viikko sitten vietin syntymäpäivääni pienimuotoisesti: kävin ystävän kanssa lounaalla, pidin hauskan ja lyhyen työpäivän ja kahvittelin vanhempien kanssa kera Arnoldsin donitsien. Söimme Veskun kanssa maukkaan illallisen ja joimme hyvää viiniä. Viime viikonloppuna juhlistimme synttäreitä vielä serkkuni Tiian ja hänen kumppaninsa Ipan kanssa, ja oli ihanaa olla porukalla yhdessä pitkän ajan jälkeen. Ulkoilimme yhdessä, söimme laskiaispullia ja hyviä ruokia, ja pelasimme kortti- ja konsolipelejä. Tuntui hyvältä!

Vuoden tipattoman jälkeen alkoholin juomiseen palaaminen on tuntunut oudolta, ja valkoviini on oikeastaan ainoa, jonka paluu elämään on ollut erityisemmin kaivattua. Siideri ja skumppa eivät oikeastaan houkuttele enää samalla tavalla, mikä oli jännittävää huomata.

Olen innoissani siitä, miten paljon uutta tämä vuosi on tuonut ihan vaivihkaa elämään. Uusia tuttavuuksia, pelejä, työtehtäviä ja ideoita. Nyt kun ylioppilaskunnan toiminta alkaa olla pikkuhiljaa vakiintunutta, olen inspiroitunut tekemään kehitystyötä ja viemään omaa työtäni uudelle tasolle. Vapaa-ajalla olen tasapainoisempi ja emotionaalisesti varmempi kuin pitkään aikaan, ja arjessa on hyvä olla. Tästä on hyvä jatkaa kohti jännittävää kevättä! Viikonloppuna luvassa blogia Resident Evil 0:sta ja/tai Pathologicista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s