Käsitöiden aarteita

Ihana Hannele teki minulle croptopin valitsemistani Hjertegarnin Blend Bamboo -langoista. Topin materiaali on kiiltävää ja pehmeää, väreiltään fuchsia rose ja luonnonvalkoinen. Bambupuuvilla tuntuu ihanalta päällä!

Toiveeni topille olivat v-aukko, kaksi väriä ja croptop-pituus. Suunnittelu ja toteutus ovat täysin Hannelen, samoin alla olevat kuvat.

Sain topin perjantaina ja se oli minulla heti päällä eilen juhlissa. Toppi on ihanan kesäinen, ja rakastan sen mallia. Kuppien ansiosta topin alla ei tarvitse olla rintaliivejä, joten vaatteen avoin selkäkin pääsee oikeuksiinsa. Tässä vaatteessa olo tuntuu hyvältä ja kauniilta!

Minä1

Kiitos Hannele ihanasta topista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s