Bakers gonna bake, bake, bake

Aika kuluu kuin siivillä, kun on opiskelijakuntatoimija harjoittelussa ja opinnäytteen kimpussa! Vietimme tovi sitten serkkuni kanssa perinteikästä Suklaailtaa jo kymmenettä kertaa. Aiemmista vuosistamme voit lukea täältä.

Suklaailta 10 (2017) oli luonnollisesti juhlan paikka. Päädyimme valitsemaan jokaiselta menneeltä Suklaaillalta yhden leivoksen, eli tätä vuotta voitaisiin kutsua Suklaailtojen all stars -vuodeksi. Tarkoituksena oli päättää ilta ainoaan uutuuteen eli nutella shotteihin, mutta suklaakiintiömme yllättäen löytyi 17 tunnin suklaanautintojen jälkeen.

Ensimmäisen päivän vietimme intensiivisesti leipoen. Olimme molemmat hämmentyneitä siitä, kuinka sujuvasti kaikki meni! Kun kahdeksan tunnin urakka pain au chocolat oli neljättä kertaa vetäytymässä jääkaapissa, pyörittelin muita leivoksia uuniin ja pois. Serkkuni työsti osaa leivoksista, ja kaikki sujui kuin tanssi täydessä harmoniassa.

Toinen päivä eli itse Suklaailta alkoi 05.30 marengien paistolla. Siinä kohtaa mietimme jälleen, kymmenettä kertaa, onko tässä mitään järkeä. Päädyimme jälleen siihen, että eihän tässä ole, mutta hauskaa on! Seitsemältä pääsimme aloittamaan Johnny Depp -maratonin, jota kesti seuraavaan yöhön. Päivä kului Deppin katsomattomien helmien ja hämmennysten sekä suklaan parissa. Viimeisen elokuvan, Black Mass kohdalla molemmat halusivat siirtyä kevyisiin hedelmiin ja juoda vain vettä. Suklaakiintiö täyttyi tuolloin muutamaksi päiväksi!

Suklaaluomuksista ylivoimaisin voittaja oli Banaani-kookos-suklaajuustokakku. Tämä kakku on taivaallisen hyvää, raikasta ja suklaista! 5/5 would bake again. Elokuvien yllättäjä oli kauhukomedia Dark shadows, jota kohtaan odotuksemme olivat matalalla, vaikka kyseessä olikin yksi uusi Depp-Burton-komboelokuva. Dark shadows oli genrensä edustajana erittäin onnistunut ja aidosti viihdyttävä. Illan pettymyksen toi Mortdecai, jota kohtaan odotukset olivat kovat – ja elokuvan jälkeiset IMDB-arviot matalat.

Ensi vuonna olemme jo niin pro, että alamme varmasti kehitellä myös omia reseptejä. Puheissa on ollut myös ravintolapäivään osallistuminen suklaaleivosten kanssa. Mitä kaikkea me voisimme luoda?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s