Corgien rantapäivä 2018

Eilen vierailimme koko perheen voimin Yyterissä Corgien rantapäivässä! Ensi viikolla 4 kuukautta täyttävä Pulla oli rannan nuorin corgi, joka pääsi leikkimään 150 lajitoverinsa kanssa hiekkarannalla! Ihmis- ja eläinrakas Pulla oli oikein innoissaan leikkikavereista ja uusista rapsuttajista, ja muut koirat olivat varsin kiinnostuineita meidän pennusta! Pulla jaksoi temmeltää rannalla parisen tuntia, jonka jälkeen alkoi kotimatka väsyneen mutta onnellisen pennun kanssa. Kuvasimme Veskun kanssa videon Corgien rantapäivästä, katso se alta!

Kuvat on napannut Vieltojärvi photography, ellei toisin mainita!

IMG_4521.jpgIMG_4520.jpgIMG_4518.jpgIMG_4519 3.jpgIMG_4517.jpgIMG_4516.jpg

IMG_4509.jpg
© Ulla-Maija Nikko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s