Pulla-corgi 6kk!

Corginpentumme Pulla täyttää tänään 6 kuukautta!

Pulla, eli Tinavuoren Burning Love, syntyi Imatralla 12.3.2018 seitsemän pennun pentueeseen. Jos Pulla ei ole jollekin tuttu, hän on meidän pieni welsh corgi pembroke, ja hänestä voi lukea lisää aiemasta Pulla-tekstistäni. Kun Pulla oli ollut meillä viikon, kuvailin häntä reippaaksi, uteliaaksi ja tomeraksi pennuksi. Sama pätee edelleen. Pulla on luonteeltaan todella rohkea, innokas ja ihmis- ja eläinrakas, ja hän tutustuu uusiin paikkoihin, ihmisiin ja eläimiin ihmettelevästi ja positiivisella asenteella.

Pulla rakastaa meitä ja haluaa usein kainaloon pötköttämään, mutta ärisee, jos hänet nostetaan sinne ilman, että hän itse pyytää. Vaikka hän pitää läheisyydestä, Pulla on myös hyvin itsenäinen pentu, ja hän haluaa itse päättää, missä hän menee ja mitä tekee. Pullan lempileluja ovat pallot ja pallonmuotoiset sekä pomppivat lelut, kuten hänen uusin lelunsa kong. Kepit ja villasukat ovat myös parhaita, ja luita on mukavaa pureskella.

Pullalla on juuri nyt karvanlähtöaika, ja vaikka hänellä on vielä paljon pentukarvaa, hänellä on myös karheampaa aikuiskarvaa. Pulla on todella pehmoinen ja hän on kasvattanut komeat rintakarvat. Pulla on hyvin pörheä, etenkin suihkun jälkeen.

Kesällä Pullalla oli rankkaa, sillä oli hyvin kuuma pienelle karvaiselle pennulle. Pulla ei oikein pidä vedestä, vaikka uikin vauhdikkaasti, kun hänet sinne laitetaan. Alta voit tsekata Pullan ensiuinnin!

Pulla on perusterve, mutta hänellä on hieman herkkä vatsa. Vaikka olemme tarjonneet Pullalle erilaisia ruokia, jotta hänestä ei tulisi herkkää ruoan vaihteluille, hänen vatsansa menee silti helposti sekaisin. Pullan lempiruokaa ovat Hillsin kuivanappulat ja Pedigreen härkämakkarat. Hän on kokeillut Cesar märkäruoan eri makuja ja erilaisia nappuloita, mutta ne eivät ole sopineet hänelle. Etenkin kana on pahasta Pullalle.

Pulla kasvaa edelleen, mutta epäilemme, että hän saattaa jäädä pienikokoiseksi corgiksi. Pulla jäi kuitenkin pentueensa pienimmäksi. Nyt Pulla painaa noin 8kg, joten hän on ikäisekseen keskiarvon alarajalla. Pikku-Pullan seikkailuja voit seurata Instagramissa @pullathecorgi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s