Bucket list 2019

Ennen vuodenvaihdetta suunnittelimme Veskun kanssa asioita, joita haluaisimme tehdä vuonna 2019. Ajattelin kirjoittaa niistä asioista ja muutamista omista ideoistani vuoden 2019 bucket listin. Minulla on myös pidemmän aikavälin bucket list, eli lista asioista joita haluan tehdä elämäni aikana, mutta tämä toimikoon tämän vuoden ohjaavana suunnitelmana!

Seikkailut

Syysretki

Olemme käyneet tänä talvena Iso-Naistenjärven laavulla säännöllisesti Veskun ja Pullan kanssa ja suunnitelmissa on, että teemme ensi syksynä retken laavulle, kun syksy on kauneimmillaan. Laavun ympärysmetsä on kaunis talvella ja voin vain kuvitella, millainen se on luonnon parhaimmassa väriloistossa. Syysretkellä aiomme viettää aikaa metsässä ja laavulla, valmistaa ruokaa ja juoda kahvia tai kaakaota Pullan juoksennellessa lähettyvillä. Pulla rakastaa olla vapaana metsässä seikkailemassa.

Yö teltassa

Tahdomme viettää Veskun ja Pullan kanssa yön teltassa.

Pyöräretki

Vaihdan kaupunkipyöräni laadukkaampaan kaupunki- ja matkailupyörään, jotta voimme lähteä Veskun kanssa yhdessä pyöräretkelle. En ole ennen tehnyt pitkiä pyörämatkoja, mutta koska pyöräily on Veskulle hyvin tärkeää ja itsekin viihdyn pyörän kyydissä, aion treenata ahkerasti, jotta voimme toteuttaa tämän ja seuraavan retken.

Syöte MTB Winter

Olemme ilmoittautuneet Veskun kanssa fat bike -retkipyöräilytapahtumaan Syötteelle. Tapahtumassa pääsemme pyöräilemään läskipyörillämme Syötteen kansallispuiston lumisissa maisemissa. Odotan tätä reissua hyvin paljon, sillä vaikka tapahtumasta tulee minulle fyysisesti rankka, maisemat, yhdessäolo ja onnistumisen tunne tulevat tekemään siitä vaivan arvoista. Olemme ilmoittautuneet lyhyelle reitille, jonka arvioitu matka on 20-25 kilometriä. Tästä tulee jännittävää!

Ajetaan tandemilla

Tämä on täysin oma päähänpistoni: haluan kokeilla ajaa tandem-pyörällä. Tänä vuonna siis vuokraamme tandem-pyörän!

Veneily

Veneily on ihanaa! Olen siis veneillyt ennenkin, mutten koskaan Veskun kanssa. Se on siis tänä vuonna edessä!

Mökkeily

Olen käynyt Veskun perheen mökillä, mutta en ole yöpynyt siellä. Tänä vuonna menemme siis mökkeilemään!

Hyvinvointi ja ekologisuus

Kylpylä

Olemme aikoneet käydä Veskun kanssa yhdessä kylpylässä aikalailla seurustelumme alkuajoista lähtien, mutta emme ole saaneet aikaiseksi. Tänä vuonna menemme kylpylään rentoutumaan.

Hotjooga

Joogaaminen on mielestäni kivaa, mutta sitä ei tule tehtyä omatoimisesti. Tahtoisin kokeilla hot joogaa, joten saa ottaa mukaan!

Luonnonkosmetiikka

Aion tänä vuonna vaihtaa luonnollisessa meikkien elinkaarten kierrossa kaikki loputkin meikkini kotimaiseen, vegaaniseen ja/tai luonnonkosmetiikkaan. Eli kun meikkini loppuvat, hankin seuraavat meikit edellisten kriteerien mukaan. Suurin osa meikeistäni noudattaa näitä kriteerejä jo, mutta haluan, että vuoden lopussa kaikki meikkini ja hygieniatuotteeni ovat eettisiä ja ekologisia, mielellään myös kotimaisia.

Lihaton lokakuu

Aion ensi syksynä kokeilla lihatonta lokakuuta vegaanisena. Tarvitsen aikaa ruokien suunnitteluun (ja juustosta vieroittumiseen), joten kokeilen vegaanisuutta kuukauden ajan vasta syksyllä. 

Pulla

Pulla 1v.

Pidämme todennäköisesti Pullalle synttärijuhlat, johon Pullan elämän ihmiset ja koirat ovat erittäin tervetulleita! Pulla rakastaa vieraita, rapsuttajia ja koirakavereita, joten siitä tulee hieno päivä. Lisäksi haluamme tehdä Pullan ensimmäisestä elinvuodesta kuvakirjan, sillä kuvia on paljon!

Hankinnat

Jotakin häihin

Säästäminen häihimme vuodelle 2021 on alkanut, ja haluamme tänä vuonna alkaa tehdä hankintoja häitä varten. Vaikka häihin on vielä 968 päivää (en laske niitä, tarkistin vain tätä varten), hankkimalla jotakin häihin niiden suunnittelu etenisi ja naimisiinmeno alkaisi tuntua jo hieman todellisemmalta, ei vain kaukaiselta tavoitteelta. Ja koska hääkuume, olen katsonut liikaa Say yes to the dressia.

Kuvauskalusto

Minulla on suunnitelmissa useampi video, jonka haluan toteuttaa, joten työn alla on myös kunnon kamerajalustan, rengasvalon ja mikrofonin hankkiminen.


Mitä tavoitteita teillä on tälle vuodelle? Jos teillä on mielessä seikkailuja, joihin haluaisitte kaverin mukaan, aina saa pyytää! ★

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s