Vision board

Vision board on kollaasi kuvia ja sitaatteja, jotka inspiroivat juuri sinua saavuttamaan tavoitteesi ja unelmasi. Olen näiden suuri ystävä, mutten ole tehnyt omaa pitkään aikaan – viimeksi muistaakseni lukiossa. Tänään sunnuntai-illan ratoksi päätimme Veskun kanssa tehdä itsellemme omat vision boardit.

Selailimme materiaaleja tauluihimme muun muassa itse ottamistamme kuvista, Pinterestistä ja Tumblrista sekä lehdistä. Omaan tauluni valikoitui esikuviani, kuten Emma Watson, Hannah Hart ja Demi Lovato, feministisiä siteerauksia ja inspiroivia runonpätkiä, sekä kuvia omasta perheestäni. Veskun taulussa korostuivat perheen lisäksi seikkailu, pyöräily ja luonto.

Kuvat tulostettuamme istahdimme sohvalle leikkaamaan, liimaamaan ja teippaamaan. Taustana käytimme kapalevyjä. Vision boardia tehdessä vaikeinta on asettelu: miten saada kaikki kuvat mahtumaan alustalle ja vieläpä niin, että ne muodostavat miellyttävän ja eheän kokonaisuuden? Asettelussa ja kuvien paikalleen liimaamisessa vierähti muutama tunti. Olen erittäin tyytyväinen siihen, millaiset vision boardit saimme aikaan: omannäköiset, inspiroivat ja kauniit kokonaisuudet!

Vision boardin tekeminen:

  1. Valitse kuvia ja tekstejä, jotka inspiroivat juuri sinua.
  2. Valmistele tarvitsemasi välineet: haluamasi kuvat ja tekstit tulostettuna tai lehdestä leikattuna, liimaa, kapalevy (tai muu pohja), sakset ja halutessasi washi-teippiä peittämään mahdolliset kuvien väliin jäävät raot
  3. Suunnittele hieman, miten asemoit kuvat, mutta älä ota siitä liikaa stressiä. Suosittelen, että alat vain liimailemaan ja valikoit kuvia paikoilleen spontaanisti. Kaikki valitsemasi kuvat eivät välttämättä mahdu taululle, mutta asetellessasi opit myös priorisoimaan.
  4. Toteuta oman luovuutesi mukaan! Lopuksi koristele haluamallasi tavalla, itse laitoin hieman kultaista washia kulmiin.
  5. Aseta taulu paikalle, jossa se voi inspiroida sinua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s