Resident Evil: Raccoon city demo

SE ON TÄÄLLÄ JA SE ON KAUNIS!

Sisältää juonipaljastuksia Resident Evil 3 remaken Raccoon city demosta!


Resident Evil 3 remake ilmestyy reilun kahden viikon kuluttua, ja tänään elämäämme ilahduttamaan saapui Raccoon city demo! Nelisenkymmentä minuuttia kestävä demo on kurkistus zombien täyttämään Raccoon cityyn, jossa Jill Valentine seikkailee. Demossa Jill lähtee etsimään keinoa palauttaa virrat eloonjääjien pakometroon. Metroasemalta poistuminen oli kutkuttavaa, sillä trailereissa on jo näytetty gameplayta, ja metroasemalta poistuminen johtaa ensimmäiseen zombiekohtaamiseen. Silti, kun kyseinen zombie sieltä laahusti esiin, innostus oli valtava! Zombiet näyttävät niin hyvältä tässä pelissä, samoin Raccoon city! Jill näyttää upealta ja on mahtavaa nähdä hänet toteutettuna remake-tyylillä.

Demo vei Jillin tutkimaan kaupungin katuja, taloja ja kauppoja. Juoksentelin pimeitä ja zombisia katuja pitkin puukko ja pistooli valmiina. Viime Resident Evil -pelikerrastani on aivan liian kauan aikaa, mutta on silti ihanaa huomata, että taito on tallella! Demon quicktime-tapahtumat tuntuivat haastavilta, mutta muilta osin väistely, puukottaminen ja headshottaaminen sujuivat hienosti! Demossa käytössä ovat pistooli, puukko, käsikranaatit ja lopussa myös haulikko. Käytin yllättävän paljon puukkoa ja säästelin pistoolin panoksia – loppujen lopuksi turhaan. Zombien ampuminen päähän ja puukottaminen, kun ne ovat maassa, oli luottotaktiikka, joka vei läpi demon.

En voi kyllin korostaa sitä, kuinka hyvältä Raccoon city näyttää tässä pelissä. Rakastan myös sitä residentevilmäistä twistiä, jossa tuttuja paikkoja voi kiertää ympyrää, kunnes tuntee olonsa turvalliseksi, ja sitten peli iskee mukavan yllätyksen – tässä tapauksessa odotetun Nemesiksen! Olin kierrellyt demon paikat useaan otteeseen, ja suuntasin sitten kohti alkua, josta pääsisin eteenpäin löytämieni esineiden avulla. Silloin – viimein – Nemesis oli odottamassa minua! Myös Nemesis näytti käsittämättömän hyvältä, ja se paniikkia vasta pahensikin! En voinut mitenkään olla valmis Nemesiksen kohtaamiseen. Ammuin kerran haulikolla ja juoksin henkeni edestä. Pääsin pakoon, ja demo loppuikin pian seuraavaan Jillin ja Nemesiksen kohtaamiseen.

Demon tunnelma oli rakkaan kotoisa. Turvahuoneeseen astuminen on aina yhtä ihana tunne, ja turvahuoneen tunnusmusiikki kontrastina muuhun kuumottavaan taustamusiikkiin oli mahtava kokemus! Ylipäätään demon tunnelma oli juuri sopivan kuumottava, ahdistava ja fiilistelevä. Jillin repliikit ja asenne olivat täyttä timanttia! Täydellinen demo, joka enteilee täydellistä peliä. Ei tässä muuta voi sanoa! Resident Evil 3 remakea odotellessa voi käydä lukemassa alkuperäisen pelin fiilistelyni täältä ja täältä ja tsekata demosuoritukseni alta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s