Uudenvuodenlupaukset 2022

Uusi vuosi, uudet kujeet! Vuodenvaihde on hyvä hetki reflektoida edellisen vuoden tavoitteita ja asettaa uusia alkaneelle vuodelle. Vilkaistaan siis uudenvuodenlupauksiani 2021 ja katsotaan, mitä tavoitteita asetan vuodelle 2022!

Uudenvuodenlupaukset 2021

Uudenvuodenlupauksistani vuodelle 2021 ja niiden taustoista voi lukea enemmän omasta postauksestaan. Tässä miten ne toteutuivat:

 1. Kirjoitan enemmän, oli se sitten blogia, päiväkirjaa tai kirjoja. Kirjoitin vuonna 2021 mielestäni ihan kohtalaisesti. Kirjoitin 79 blogipostausta, mikä ei ole niin paljon kuin olisin halunnut, mutta koronan aiheuttamaan inspiraatiovajeeseen ihan kelpo suoritus. En päässyt vieläkään takaisin päiväkirjan tai luovan kirjoittamisen arkirutiiniin, mutta ehkä vuosi 2022 on se suuri kirjoittamisen vuosi!
 2. Episode V – The Harry Potter tattoo strikes back Pitkään asiaa pohdittuani tulin siihen tulokseen, että en tule ottamaan Harry Potter -tatuointia sellaisenaan. Sen sijaan aloin ideoida tatuointikokonaisuutta, joka muodostuisi minulle tärkeiden fandomien eri elementeistä, ja Harry Potter tulisi osaksi sitä. Jonain päivänä siis!
 3. Pidän enemmän yhteyttä läheisiini ja tapaan heitä mahdollisuuksien mukaan. Tämä lupaus onnistui nähdäkseni parhaiten! Koronan vuoksi läheisten näkeminen ei edelleenkään ole sillä tasolla, millä se oli ennen pandemiaa, mutta koen pitäneeni hyvin yhteyttä minulle rakkaisiin ihmisiin. Toivottavasti vuosi 2022 toisi tullessaan myös enemmän yhteistä aikaa rakkaiden ihmisten kanssa!
 4. Pyrin siihen, että viikoittainen ruutuaikani ei yli 24 tuntia. Tämä olikin mielenkiintoinen! Tein tämän lupauksen seuraamiseen trackerin bullet journaliini, ja sen avaaminen näin vuoden päätteeksi hymyilytti. Olen aika ylpeä siitä, että 32/52 viikkona ruutuaikani pysyi viikossa alle 24 tunnissa! 24-30 tunnin ikkunassa vierähti 7/52 viikkoa ja vain 13/52 viikkona ylitin 30 tunnin viikoittaisen ruutuajan. Valtaosa suurien ruutuaikojen viikoista sijoittui loppuvuoteen. Ruutuajan vähentäminen vaati alkuvuodesta tietoisia valintoja ja keskittymistä, mutta siitä tuli helposti osa arkea.
 5. Liikun enemmän, etenkin pyörällä. Liikunta-trackerini sen sijaan ei hymyilytä, sillä en harrastanut liikuntaa läheskään niin paljon, kuin alkuvuodesta olin suunnitellut. Olen kuitenkin liikkunut enemmän muuton jälkeen, sillä uudella asuinalueellamme luonto on niin paljon lähempänä, mikä on madaltanut etenkin kynnystä lähteä maastopyöräilemään. Uskon siis, että tulen liikkumaan enemmän vuonna 2022!
 6. Juon 2 litraa vettä päivässä. Tämä onnistui aika luonnostaan, sillä kannan aina mukanani 600 ml vesipulloa, jonka täytän useita kertoja päivässä.

Uudenvuodenlupaukset 2022

Vuoden 2022 uudenvuodenlupaukset ovat luontevaa jatkumoa aiemmille lupauksilleni. Tein niitä tänä vuonna vähän enemmän, sillä suurin osa niistä ei tuo suuria muutoksia arkeeni.

 1. Kirjoitan enemmän. Uskon, että tästä tulee kirjoittamisen vuosi. Pyrin palaamaan luovan kirjoittamisen rutiiniin ja purkamaan ajatuksiani enemmän päiväkirjaan. Tavoitteenani on, että kirjoitan yhden blogipostauksen viikossa.
 2. Luen kirjan kuussa. Olen löytänyt lukemisen rakkauden uudelleen, ja lisäksi kerryttänyt pitkää to be read -listaa. Aion tänä vuonna lukea paljon!
 3. Pyöräilen enemmän. Asun nykyään paljon lähempänä työpaikkaani kuin aiemmin, joten aion ottaa tavoitteeksi pyöräillä useammin toimistolle silloin, kun olen lähitöissä. Aion myös pyöräillä enemmän maastossa ja löytää itsevarmuutta maastopyöräilyyn. Tavoitteenani on, että maastopyöräilisin 1-3 kertaa kuukaudessa.
 4. Juon 2 litraa vettä päivässä. Hyvää rutiinia ei ole syytä lopettaa!
 5. Jatkan hyvää ruutuajan hallintaa. Olen huomannut, että 24-30 tuntia ruutuaikaa viikossa on minulle sopiva määrä. Pyritään siis siihen!
 6. Aloitan Veskun kanssa uuden harrastuksen. Tämä on selkein täysin uusi lupaus. Haluamme keksiä Veskun kanssa jotain uutta yhteistä tekemistä, jonka parissa voisi viettää aikaa ja palautua arjesta.
 7. Pelaan Resident Evil 5 ja Resident Evil 6. Aloitin Resident Evil -seikkailuni vuonna 2017. Tähän mennessä olen pelannut 10 Resident Evil -peliä, mutta sarjan osat 5 ja 6 minulla on vielä kokematta. Tänä vuonna pelaan ne läpi!

Eiköhän siinä riitä lupauksia yhdelle vuodelle! Odotan innolla tulevaa vuotta ja sen tuomia seikkailuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s